والا من که اصلا درگیر حساب کردن خط ها نمیشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط حس میکنم الان 6 کنم میمیره :megustabishieplz:
همیشه هم جواب میده
والا من که اصلا درگیر حساب کردن خط ها نمیشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط حس میکنم الان 6 کنم میمیره :megustabishieplz:
همیشه هم جواب میده
favel (08-06-2015)
کل جذابیت بازی به همینه که میزان دقیق خون طرف رو ندونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه همش آدم درست 6 کنه هیچوقت اشتباه نکنه که از جذابیت بازی کم میشه
favel (08-06-2015)
سلام رفقا
میشه یکی یه توضیح بده این MMR
چی هست و به چه دردی میخوره و چطور میشه افزایشش داد؟
باتشکر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
NO GAME ,NO LIFE
یه نوع matching هست که یازیکن ها رو طبق امتیازی که دارن طبقه بندی میکنه شما 10 تا بازی انجام میدید بعد یه امتیازی به شما میده مثلا 3500 ، توی این 10 بازی اول معیار KDA و Winrate و.. هست هرچقدر این ها بیشتر باشه با امتیاز شروع شما بشتر خواهد بود ، اگر اون 10 بازی اول رو خیلی خوب پشت سر بگذاری میتونی نیهایت با 5500 شروع کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3500 سطح بازی معمولی هست
4000 تا 4500 سطح بازی خیلی خوب هست.
4500 تا 6000 برای حرفه ای ها هست.
6000 به بالا برای بازی کن های فوق حرفه ای هست.
برای شروع 10 بازی اول باید لول پروفایلت 13 به بالا باشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام دوستان.
من دوتا رو تازه شروع کردم
میخواستم بدونم چطوری میشه تو مسابقات شرکت کرد و اینکه میشه ایرانی ها هم در مسابقات بین المللی شرکت کنن و اینکه شرایطش چطوریه یعنی قفط باید حتما در یه محلی بازی کن ها حظور داشته باشن یا اینکه اینترنتی هم میشه مسابقه داشت؟
باتشکر.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
NO GAME ,NO LIFE
سلام . ورود شما به دوتا رو خوش آمد میگم .
برای شرکت در مسابقات باید 5 نفر باشین . مهم هم نیست کجا باشین از هرجا میتونین با هم بازی کنین . باید لول 13 باشین که بتونین عضو تیمی بشین . در مورد شرکت در مسابقات هم که مسابقات ساده هستن که ورودی ندارن و تو اینترنت میشه پیداشون کرد . این بازیا تو قسمت watch بعید بدونم نشون داده بشن . یه سری دیگه مسابقات هم مثل persian gulf cup هستن که با ورودی هستن و در قسمت amateur watch نشون داده میشن . ولی بگم ما الان چند ساله داریم بازی میکنیم هنوز در حدی نیستیم که بخوایم مسابقات بریم . دوتا بازی سختیه به همین راحتی نیست که همین الان شروع کردین برین مسابقات .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
3500 شد معمولی 2000 1000 چی میشه?!! :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال چرم چیه
سلام , یه اپدیت الان اومده کسی میدونه چند مگه ؟ میخوام بدونم دانلود کنم یا نه .
اقا من توی هر بازی یه مشکل اساسی به اسم فارم کردن دارم ، رنکم 2000 هست ، ولی توی بازی نمیتونم خوب فارم کنم و ایتم بیارم جوری میشه همه بهم میگن نوب گرچه اماتور نیستم ، توی لاین یه کم اذیت بشم دیگه تا دقیقه 20 بوت رو به زور میارم، کلا روش فارم کردن چطوره?
یه مشکل بد دیگه هم دیر لول اپ میشم،!!!
کلا لول اپ شدن بسته به چی داره و چطور میشه سریع لول اپ شد? به طلایی که در میاری داره یه کنار کریپ ها بودن?
ویرایش توسط bayani : 08-14-2015 در ساعت 10:20 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©