واسه شمام سرور دیر فایند میکنه؟
6 دقیقه گذشت هنوز فایند نشده
واسه شمام سرور دیر فایند میکنه؟
6 دقیقه گذشت هنوز فایند نشده
!!!!!!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کجا سرویس کاهش پینگ گرفتی که 260 تا پینگ کم میکنه ؟
فرقی نداره 1000 هم باشه میکنه 120.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اقا یکی به من بگه چه طور کریپ stack میکنن و یه جا جمع میشن
کلا دقیقه های فرد کریپ میاد ؟
هر دقيقه كريپ ها respawn ميشن.سر ثانيه ٥٣ به كريپ ها اتك بده و بكش دنبال خودت بطوري كه قسمت respawn كريپ ها برن توي fog.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (08-27-2015)
درسته فقط اینکه هر چی Stack بزرگ تر بشه برای بعدیش باید زودتر کریپا رو بِکشی. (52 یا 51) و تو Fog رفتن هم زیاد اهمیتی نداره چون ممکنه Ward داشته باشین ولی بازم Stack میشه، فقط سعی کنید تا جاییکه میشه از کمپ دور بشین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
bayani (08-28-2015)
کسی میدونه هر کمپ رو چند بار میشه استک کرد ؟
یکی گفته بود 3 بار ولی من دیدم 4 بار انشنت ها استک شده بودن
برای بار چهارم باید ثانیه 52 برای استک اقدام کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (08-28-2015),bayani (08-28-2015),Mohammad_ai69 (08-28-2015),رهی (08-28-2015)
اقا یه سوال دیگه
چه طوری میتیونم dark side ها رو کامل جاشون رو بشناسم
مثلا میخام با پوج هوک کنم به خیال خودم توی دارک هستم ولی میبینن منو و میریزن روم
و اینکه ایا هم تیمی های من میتونن تعداد لست هیت منو ببینن و اگه اره چطوری ؟
سوال اخرم اینکه من چطور میتونم بازی های پلیر های معروف رو زنده ببنیم مثلا W33
ویرایش توسط bayani : 08-28-2015 در ساعت 02:35 PM
سوال اول: باید زیاد بازی کرده باشید. هر هیرو در طول روز یک محدوده دید خاصی داره و رنج دید در شب و روز maxش 1800 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا Night Stalker محدوده دیدش در شب بیشتر از روز هست اما اکثر هیرو ها برعکس هستند و در روز محدودیده دید بیشتری دارن یا یکی مثل Enchantress شب و روزش یکی هست.
شما باید ببینی در روز هرجای مپ هستی بدون وارد کجارو میبینی و در شب کجاهارو و اینهارو ب ذهنت بسپری و بعدا ازشون استفاده کنی. در ضمن به نقاط تاریک Dark Side نمیگن و درستش در دوتا Fog هست
سوال دوم : خیر نمیتونن ببینن جز آخر بازی که Scoreboard میاد و همه اطلاعات در اون گنجانده شده...
سوال سوم: از داخل بازی قسمت Watch و Live Games میتونید بازی بازیکنان حرفه ای را بصورت زنده تماشا کنید یا اینکه ب سایت Dotabuff.com و در قسمت Players بازیکن محبوبتون رو پیدا کنید و ریپلی بازیهاش رو دانلود کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©