داداش قیدش بزن فقط همین
ایمورتال ها رو میگم اکانت شاید 1% بدنش خیلی سخت شده تازگیا..
داداش قیدش بزن فقط همین
ایمورتال ها رو میگم اکانت شاید 1% بدنش خیلی سخت شده تازگیا..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حیف 60 تومن پول
میخام اکانت بسازم اما اصلا به ایتم توجه نکنم فقط رنک
اما تو گیم نت دزدیدنش دیروز رفته بودم باسوج لاگین شدم الان برگشتم دیدم دزدیدنش
اگه نشد پا میشم میرم یاسوج ببینم چی میشه
دوستان یاسوجی گیم نت اکسیژن دمتون گرم خیلی حال دادین اکانتمو دزدیدین
سلام
من دوتا دو و استیم رو دانلود و نصب کردم
در استیم اکانت ساختم و از طریق استیم بازی رو اجرا میکنم ولی وقتی fina a match رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و نوشته o player onlin
در کل فقط میتونم آفلاین بازی کنم
چطوری میتونم آنلاین بازی کنم ؟؟
ی
یکی از دوستان گفت شاید از پینگت باشه ولی مشکل از پینگ نیستی ون به راحتی تو گارنا دوتا بازی میکنم
شما سروری رو برای بازی انتخاب میکنی؟ مثلا Eu westThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره
راجب اکانت دزدیده چون مال خودمو پس گرفتم هر چی دارم در اختیارتون میزارم اول شما باید اسم اکانت و اولین ایمیل استفاده شده رو داشته باشین بعدش اگه cd keyدارین که بدین اگر steam walletدارین اونم بدین مال من 1 ماه تول کشید که پس دادن ببینید مهم اینه که cd key یا steam wallet داشته باشید و بهشون بدید تا قبول کنند راستی meepo ربورن دارم اگه میخوای تا بت بدم تو گچسارانم جزئیات خاستی پ.خ
Apdentist (09-07-2015)
اگه اشتباه نکنم net_graph 0 بود.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
بله درسته تشکر. واردن داداش یه سوال دیگه شما میدونی بهترین سرور برای دانلود از استیم چیه؟ من خودم رو فرانکفورت میزارم. (ببخشید اینجا پرسیدم)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©