سلام ببخشید من تازه واردم اگه میشه دقیق راهنمایی کنین
من یه چند وقتیه تو بازی خیلی کندم ینی باید 10 20 بار کلیک کنم تا را بره
اعصابم داغون شده اگه از پیگه درستو دقیق راهنمایی کنین لطفااااا
سلام ببخشید من تازه واردم اگه میشه دقیق راهنمایی کنین
من یه چند وقتیه تو بازی خیلی کندم ینی باید 10 20 بار کلیک کنم تا را بره
اعصابم داغون شده اگه از پیگه درستو دقیق راهنمایی کنین لطفااااا
از پینگته اول رجیونت رو بزار روی اروپا برای ایرانی ها پینگش خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوم برو توی تنظیمات بازی توی اپشن نتورک رو بزار روی low اگه کار نکرد یا مجبوری کاهش پینگ بگیری یا شرکت اینترنتیت رو تعویض کنی
به پشتیبانی اینترنتت هم زنگ بزنه ببین میتونند پینگت رو اوکی کنن یانه
سلام، ببخشید من چندتا سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید ** :
مینی مپ تو دوتا2 قابل تغییر هست یا نه؟ یعنی میشه جوری تنظیم کرد که هیروهای یار رو سبز و هیرو های حریفو قرمز نشون بده بطور ثابت؟ (بدون استفاده از alt)
تا الان نزدیک 6 دست دوتا2 بازی کردم ولی ایتم بهم نداده ، میخواستم بدونم چجوری میتونم احتمال بردن ایتم رو بالا ببرم؟
اگه بخوایم من و دوستم دو نفری تو یه بازی باشیم باید پارتی بسازیم یا بدون ساخت پارتی هم میشه با هم تو یه بازی رفت؟ (و چجوری میشه پارتی ساخت)
و اینکه چطور میشه talk تو بازی رو غیر فعال کرد؟ (امکان موت کردن پلیر هم هست؟)
خیلی ممنونم
ویرایش توسط reza : 10-24-2015 در ساعت 03:43 PM
اگه میشه لطفا جواب سوالای منو بدید خیلی ممنون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دوست عزيز ميتونيد بايد بريد تو setting مشخصات مپ اونجا هست فك كنم نوشته drow icon in mini map قك كنم يه همچين چيزي هست اونجا برو تنظيم كن
stack برای بار سوم و چهارم بخوای بکنی ثانیه چند باید بزنی ؟
دوستان من موقعی که ریپلی دوتا 2 رو میبینم و میخوام با برنامه ای مثل Fraps از اون صحنه فیلم بگیرم تا Record رو میزنم از بازی میاد بیرون ! برنامه خاصی برای این کار لازمه ؟
ثانیه 53 ولی باید سریع دور شی تا یونیت ها نخوان اتک بدن چون همشون بخوان وایسن زمان میرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (11-12-2015)
خود دوتا 2 حجم زیادی از رم و سی پی یو رو اشغال میکنه حالا اگه برنامه ای مثل فرپس اجرا شه که این برنامه روی بازی هم اجرا میشه سی پی یو رو 100 % میکنه و برای اینکه سی پی یو نسوزه بازی فورس کلوز میشه به احتمال زیاد سی پی یوت ضعیفه ولی از bandicam استفاده کن ببین چی میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال ! من هیچی از cpu سر در نمیارم سی پی یوی لپ تابم inter core i7 هست خوبه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©