ادوستان من تازه عضو شدم اگه لطف کنید سی دی کی دوتا رو برام بفرستین واقعا ممنون میشم
ادوستان من تازه عضو شدم اگه لطف کنید سی دی کی دوتا رو برام بفرستین واقعا ممنون میشم
عکس کوچیک هیرو که کنار مپ کوچیکه توی بازی مال من ثابته . توی بیشتر بازی ها من دیدم متحرکه . چطوری میتونم تنظیم کنم که عکس هیروم متحرک بشه ؟
2 عکس زیر تنظیمات گرافیکیه که روی یک سیستم معمولی جواب میده و گرافیک بازی نیز بالاست و لذت می بریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنظیماتتون رو دقیقا مثل زیر کنید به خصوص قسمت Render Quality
ویرایش توسط Mr.Legendary : 02-21-2013 در ساعت 08:15 PM دلیل: ویرایش عکس دوم
Karawana (02-23-2013),Mohammad_ai69 (02-21-2013),rinnegan1 (02-21-2013)
قسمت اول که ماله من لپ تاپ هستش و تظیماتو گذاشتم رو اخر .
قسمت دوم رو که مثل مال شما تنظیم کردم ماله خودم بیشترش off بود اما الان میفهمم dota 2 چقدر قشنگه !
سلام چطور میتونم courier رو برای 4 نفر بازی کنه دیگه غیر فعال کنم؟؟؟؟
دوستان این update دیشب که اومد دانلود کردم, وقتی که تو بازی پروفایلمو چک میکنم قسمت team غیر فعال شده, قسمت find teammatching هم غیر فعال شده.
واسه شما هم همینطوره؟! واسه چی انجوری شده؟!
نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا گارنا نیستش که ...
خوشبختانه اینجا همه شعور هاشون بالاست و طرز استفاده با Courier رو میدونن حتی اون روس ها
بلهدوستان این update دیشب که اومد دانلود کردم, وقتی که تو بازی پروفایلمو چک میکنم قسمت team غیر فعال شده, قسمت find teammatching هم غیر فعال شده.
واسه شما هم همینطوره؟! واسه چی انجوری شده؟!
tic (02-22-2013)
خوب نمیدونین چیکار باید کرد؟! الان می خواییم تیم بدیم ولی این قسمت غیر فعاله , پس چیکار میشه کرد؟!
فقط باید صبر کرد
برای فعال شدن تیم در پروفایل به قسمت commiunity برید بعد از قسمت my teams تیک show on profile player رو بزنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
bachedinamit (02-23-2013),MasteR (02-23-2013),tic (02-23-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©