ترشهلد رو زیاد نکردی ؟ اگه زیاد کرده باشی باید تقریبا داد بزنی تا صدات عبور کنه ! اونو چک کن اگه زیاده کم کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترشهلد رو زیاد نکردی ؟ اگه زیاد کرده باشی باید تقریبا داد بزنی تا صدات عبور کنه ! اونو چک کن اگه زیاده کم کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا فکر کنم اون باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی 100% بود
این قبلا برای میزان صدا بود الان چی شده؟ چند باشه خوبه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
100% یعنی به قول دوستمون باید داد بزنید تا صدا بره.واسه من خودکار رو 6% بود ولی کمه یه مقدار،در این حد کم بود که آه میکشیدم میرفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط HYP3R : 12-13-2015 در ساعت 06:45 PM
دوستان این آیتمی که شکل مپ رو تغیر میده خاکی میکنه رو از کجا باید بگیرم؟ قیمت حدودیش چقدر میشه.
و یه سوال مهم اگر کتان 2015ti رو بخرم باز هم به من همه اون آیتم ها رو میده؟
اصلا هنوز فروش میره؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
زمانی که تایمش تموم شه نمیده دیگه . میشه خرید توی مارکت یا ترید اما به دردت نمیخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال
وقتی sf با shadow blade مثلا میخواد بره وسط اولتی بزنه یا هرچی توی حالت invis باف presence of the dark lord میوفته روی هیرو های دشمن؟ دقت نکردم تا حالا...
قبلا آره ولی توی چند پچ اخیر کاری کردن که نشون نده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Soul Keeper (12-23-2015)
سلام ب دوستان عزیز گیمری و دوتا باز :d عاغا منم تازه ب جمعتون وارد شدم و ی سری سوال داشتم اگر کمکم کنید ممنون میشم:p
A_W_Z_2 (12-25-2015)
خوش اومدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بفرماید هر سوالی داشتید در خدمتیم!
راهی نیستش که بشه صفحه اصلی دوتا که یه قسمت داره مثلا اونجا New Hero یا new arcana و حتی اون قسمت که Treasure جدید هارو نشون میده یکاریشون کرد که کلا اصلا نیان؟!
مثلا تو کنسول یه کدی باشه بزنی که کلا اینا نباشن دیگه....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©