منم مشتاقم بدونم آیا میشه یا نه . همینجوریش به زور بازی میکنیم با این سیستم . اینا هم اضافه میشن که دیگه نور در نور میشه . fps تو بازی برام در بهترین حالت 25 ـهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم مشتاقم بدونم آیا میشه یا نه . همینجوریش به زور بازی میکنیم با این سیستم . اینا هم اضافه میشن که دیگه نور در نور میشه . fps تو بازی برام در بهترین حالت 25 ـهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام
دوستان لطفا stack کردن کریپای جنگل رو توضیح میدین باید دقیقا چیکار کرد . مرسی
دوست عزیز باید در اتمام هر دقیقه اون محلی که کیپا جنگل توش هستن چیزی نباشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای این کار شما سر ثانیه 54-55 یه اتک به یونیتا میدین و اونا میان دنبال شما و وقتی برگردن دو دسته شدن.
THE BIG (12-26-2015)
کریپ های هر کمپ رو چند ثانیه قبل از زمان ریسپان کریپ ها ( که هر 1 دقیقه یک بار هست یعنی کریپ ها هر یک دقیقه یک بار ریسپان میشن تو جنگل ) بکشید بیرون مثلا 1:53 کریپ هارو بکشید بیرون بیان دنبالتون بعد در حالی که دنبالتون هستن باید بشه 2:00 در این صورت هم کریپ جدید ریسپان میشه توی کمپ هم اینا دنبال تو بودن :d معمولا هم ثانیه 53 و 54 و 52 بکشید بیرون استک میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
THE BIG (12-26-2015)
من بعضی مواقع یه کمپ رو که فارم کردم و منتظرم دقیقه مثلا 20 بشه تا ظاهر بشن ، کریپی ظاهر نمیشه وقتی کنارش هستم ! یعنی باید تاریک باشه کمپ تا ظاهر بشه?
Sent from my C5303 using Tapatalk
آره .حتی اگه وارد خودی هم اونجارو پوشش بده ریسپاون نمیشن دیگه.وارد حریف هم همینطوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درباره استک کردن الان 2 تا تایم داره که بعضی کمپ ها 53 و بعضیا 55 هست یعنی سر این ثانیه ها در هر دقیقه میشه اتک داد و استک کرد(از چند ورژن قبل اینطوری کردن تا بشه همزمان 2 تا کمپ هم استک کرد)
مپ جدید با تایم هر کمپ رو پایین میزارم.
bayani (12-26-2015),FCB (12-26-2015),Mohammad_ai69 (12-26-2015),reza (12-30-2015),Soul Keeper (12-26-2015),THE BIG (12-26-2015)
این که اشاره کردن وارد مانع از رسپاون کریپ ها میشه یکی از روش های به f دادن جنگله.
من زیاد دیدم کنار کمپ کریپ های سنگی ریدیانت وارد میکارن! یعنی اینا همه نوبن?
Sent from my C5303 using Tapatalk
اون منطقه ای که شما دیدی champ رو block نمیکنه باید قشنگ توی کمپ یا تا یه رنجی ازش باشه تا block کنه ... بعضی موقع ساپرت حریف توی کمپ میزاره که نتونن استک کنن و respawn هم نشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
bayani (12-26-2015)
اقا چند وقته هیچ سرور ی برای arcade games پیدا نمیکنه.
(مود های معروفم حتی پیدا نمی کنه ( مثلا overthrow))
workshop رو کامل اپدیت کردم ولی بازم پیدا نکرد :\
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©