معمولا پینگت دور ور 200 باشه پیدا نمیکنه! من خودم اینطورم ولی باز با چندبار سرچ کردن به زور یکی پیدا میکنه
ولی هروقت پینگم خوبه مثلا 120 130 مثل کشک پیدا میکنه
معمولا پینگت دور ور 200 باشه پیدا نمیکنه! من خودم اینطورم ولی باز با چندبار سرچ کردن به زور یکی پیدا میکنه
ولی هروقت پینگم خوبه مثلا 120 130 مثل کشک پیدا میکنه
Four-Eyes (12-29-2015)
چطوری تنظیم کنم دوتا رو که وقتی مانتا میزنم ایلوژن ها خودکار برن و به سمت دشمن اتک بدن یا توی لاین جلو برن ، یااینکه بخوام سریع باتل رو روی یار خودی بزن،
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام
دوستان چطور باید کریپ های دشمن که در حال مبارزه با کریپ های خودی هستن رو به سمت خودمون بکشیم ؟
تو یه بازی دیدم طرف میره سمت کرپ ها و بر میگرده بعد کریپ های دشمن ، کریپ های خودی رو ول میکردن دنبال اون می اومدن . کسی میدونه ؟
مرسی
با اتک دادن به هیروی دشمن کریپ های دشمن میان به تو اتک بدن بجای کریپا خودیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
THE BIG (12-30-2015)
سلام اقا سوال در موردی بازیهای rank دارم. قبل از اینکه یه rank مسخص داشته باشی باید 10 تا بازی انجام بدی . ولی میخوام بدونم رو چه حساب رنکتو تعیین میکنه من با یه ایدی 5 تا بردم 5 تا باختم بهم rank سه هزار داد با این ایدی جدیدم 9 تا بازی رو بردم بهم 2500 داد اخه این چه وضعشه
این موضوعی بود که یه موقعی اینجا روش یکی دو هفته بحث شد آخرم به نتیجه ی قطعی نرسید همه چی احتمال هست ... قطعی نمیشه گفت ولی بیشتر به KDA و win rate بستگی داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث درباره Ranked Matchmaking و مباحث مربوط به آن
نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking
ویرایش توسط LA_King : 12-30-2015 در ساعت 05:30 PM
What happened ? Axe happened
من با این اکانت جدیدم فقط dazzle بازی کردم win rate ام 82% هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
KDA ت چجوری بود ؟ تو همه ی بازی ها بالا ؟ ( Kill / Dead / Assist ) .
What happened ? Axe happened
سلام دوستان گلم
میگم من از دیروز تاحالا که بعد از 2 ماه بازی میکنم،خیلی گرافیکش بد هست برام،حتی توی بات مچ هم لگ دارم،بک آپ پچ 6.86 رو از دوستم گرفتم،به نظرتون دلیلش خراب بودن بک آپ نیست؟ راهنمایی کنید لطفا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب وقتی ساپورت باشی این امارت زیاد خوب نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©