یارو کلا عشقه اسلارکه بله Lost the war, but won the battle - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یارو کلا عشقه اسلارکه بله Lost the war, but won the battle - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان دستم به دامنتون
کسی راجع به این مشکل نیست راهنماییم کنه؟!
2- بعضی پلیر های رنک بالا هستن که مقداری پول میگیرن به جای شما بازی میکنن و رنکتون رو میارن بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3- پیشنهاد میکنم با هیرو های ساپورتی مثل اومنی نایت یا ویند رنجر بازی کنید اگه کری تیمتون خوب پلی نداد خودتون کری بشید
فکر کنم منظورش بازی های دیگه استیم باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A.Hitler.MH (01-08-2016)
اگه میخواستم بگم مچ میگفتم مچ (من 840 مچ بازی کردم که نصف بیشترشو بردم مثل اکثر پلیر ها)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گیم = game = بازی = مثلا Call of Duty ، Assassin's Creed و ....
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
2-امکانش هست چند نفر از این افراد که ممکنه این کارو بکنن بهم معرفی کنید اگر میشناسید ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3-موضوع اینه که من تجربه اومنی و ویندم کمه و مطمعن نیستم بتونم باهاش حتی همون کار ساپورتم رو درست انجام بدم (کلا شاید دو سه دست بازی کرده باشم باهاشون)
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متسفانه کسی رو نمیشناسم ولی میدونم هستن کسایی که اینکارو کنن
برای تجربتونم من نمیتونم کاری کنم خودتونیدو خودتون
تو همون قسمت پایین ترش نوشته normal match اون قسمت میشه آنلاین بازی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان بعد از 2 ماه که دوتا2 رو دوباره بازی کردم خیلی پکت + لگ زیاد دارم حتی با پینگ 0 توی بات مچ هم لگ دارم مشکلکش چیه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
https://www.epicnpc.com/forums/473-Dota-2-MMR-BoostingThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قیمت های هر فروشنده رو نگاه کنید. اگر مایل بودید خرید کنید من براتون انجام میدم.
چند وقته isp ها کلا" داغون شدن. مخابرات که تقریبا ۳ هفته ای میشه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (01-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©