مرسی محمد جان ولی مال من حتی توی آفلاین و توی بات مچ هم لگ داره نمیدونم دلیلش چیه.
مرسی محمد جان ولی مال من حتی توی آفلاین و توی بات مچ هم لگ داره نمیدونم دلیلش چیه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من خودم ۲۴ ای آفلاین بازی میکنم اما مدتی هست مثل اینکه isp ها داغون شدن چون سایت های مرتبط پست هاش رو گذاشتن که من نرفتم بخونم ببینم چیه چون این چیزا اینجا رواله...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یکی پیدا کردم که مناسب بود و به اندازه کافی بالا میاورد که خودم ادامه بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الا 1400 هست mmrم در هر دو بخش میخوام 2500 برسه حداقل
اینجا یکی پیدا کردم که بدک نیست ...
اینکه شما انجام میدید منظورتون خریده یا خودتونم بوست میتونید بکنید ؟
و یه سئوال ، اینا قابل اعتمادن ؟؟
ویرایش توسط A.Hitler.MH : 01-09-2016 در ساعت 09:00 AM
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
عجججججججججججججججججججججججج ججب
من این اکانت هایی که اینا میفروشن دوتا باف نگاه کردم 120 تا بازی afk jungle bot میکنن اونم مد Limited Hero poll بعد فقط 10 تا رنکد بازی میکنند میشه 4.5K !!!!!!!!!!!!
اونوقت اونایی که درست بازی میکنن باید **** رو پاره کنن تا از 3k در بیان!! اینا کلا 10 تا بازی میکنن با اکانت میشن 4.5 !!!
خاک تو سرشون با این سیستم MMR
خودم شاید یه اکانت خریدم قیمتاش خوب به نظر میرسه ولی حیف بوست کردن اکانت گرونه.
سلام ببخشید بعد هر بازی تعدادی آیتم مثلا ماکس هیرو لباسش و .. رو میده نمی دونم چطوری برای هیرو ها فعالشون کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا high skill نمیشم(
Smiler
3 دست رو (timber,lone druid,sf) بد بازی کردم. بقیه خوب. بیشترشون عالی با KDA نسبتا بالا و win rate خوب
Meepwned!
همون timber کارش رو کرد ممکنه یهو بری روی hsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی نبود جواب مارو بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی قسمت Armoryمیری و بعدش روی آیتم مورد نظرت راست کلیک میکنی و بعدش Equipرو میزنی فعال میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
Mohammad_ai69 (01-09-2016)
داداش دقیق توضیح بده من تازه بازی می کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©