یه bkb ببند ببین بازم میتونه از این کارا کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه bkb ببند ببین بازم میتونه از این کارا کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
M.Lo4DinG (01-11-2016)
اون ديگه قضيه اش جداس D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
یادش بخیر یه زمان bkb اجر و قرب داشت ....... آلتیمیت لینا هم نمیتونست ازش عبور کنه !
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش ممنون ولی چیزی نیست اینجا چرا؟ من خیلی آیتم آزاد کردم
چون شما هیچ آیتمی ندارید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Lone Star (01-12-2016)
دوستان یادم رفت اینو بگم : بعد از همین آپدیت جدیده یه دست enchan رفته بودم ( حدود 1-2 روز بعد آپدیت ) علاوه بر dragon lance و aghanim ، به ذهنم خطور کرد که ممکنه lens هم رنج بده ( چون توی توضیحاتش نوشته spell range ) و با موفقیت عمل کرد !
پ.ن : برای اینکه برای دوستان واضح تر بشه اینو میگم که lens فقط روی رنج آلتیمیت تاثیر میذاره ( و من هم برای همین گرفتم ) نه روی رنج کلی اتک دادن
ویرایش توسط [DR.[mmL : 01-12-2016 در ساعت 12:26 AM
پس بعد بازی این آیتم هایی که میده چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا به بقیه داده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Lone Star (01-12-2016)
یک سوال به کیا میدن این ایتم ها رو ؟مثلا به بهترین بازیکن زمینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال دوم
بفرما اینم عکسش
کلا شانس دراپ شدن ایتم هیچ ربطی به Score / خوب و بد بودن نداره و فقط شانسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شانس دراپ شدن ایتم ها هم با توجه به quality شون کم میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©