من خودم بار ها با همین چشمای خودم دیدم که طرف سر تیمو به باد داده ما ریپورتش کردیم بهش آیتم rare داد
فک میکنم کاملا شانسی باید باشه
من خودم بار ها با همین چشمای خودم دیدم که طرف سر تیمو به باد داده ما ریپورتش کردیم بهش آیتم rare داد
فک میکنم کاملا شانسی باید باشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
الان اسکیل 3 huskar چطوری کارمیکنه ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مال قبل پچ 6.86 عه
الان 65% مجیک رسیستنس داره
Audrey Hepburn
چرا اخه تو این پچ dazzle رو انگولک کردن چراااااا..چراااااااااااااا اااااااااااااا
هوسکار همش یه magic resist داشت که الان اونم کم شده من با چشم خودم دیدم که زئوس با اسپل هاش زدتش توی این پچ ولی قبلا چه مجیک 300 تایی میخورد چه 1000 تا یی اصلا روش تاثیر نداشت
راستیاتش یه ذره بلید میل میتونه اذیتش کنه ولی خب اونجوریم دیگه خیلی باگ بود طرف با لول یک اکانت باهاش رو بیستا کیل میگرفت
ولی کلا پیک کردن هوسکار جلوی بعضی هیرو های سنگین زن تانک مثل بوچر یا اسلو کننده مثل وایپر کار اشتباهیه
البته بارها گفتم بازم میگم کاملا به بازی و آیتم ها بستگی داره ولی اصولش اینه که بوچر با اچ پی زیاد و بلید میل هوسکارو بکشه و وایپر با التیمیتش اسلوش کنه و بکشدش
هیرو یوزره هوسکار
تجربه نشون داده اگه هوسکار تنها باشه اول بازی توی لین میتونه بد دهن هیروهای دشمن لین های دیگه رو سرویس کنه در ضمن باهاش جنگلم میشه رفت ولی خطرناکه و باید با هلت یک وایسین فارم کنین
باید کریپ جنگلی های نزدیک زنو از پشت اتک بدید ولی اونا مجبورن دور بزنن تا بتونن شمارو اتک بدن
اگه zeus مید حریفو گرفته هوسکار بهترین گزینه برای فرستادن به میده!!!! البته کلا zeus که مید باشه هیرو مید دشمن شاد میشه
نکته اگه zeus تو تیم حریفه رفتن به جنگل با هوسکار اشتباه بزرگیه
Audrey Hepburn
سلام
دوستان یه جا دیدم طرف واسه میپوی فرعیش tango شر کرد و استفاده کرد . کسی میدونه چجوریه ؟ (نمیدونم شر کرد یا کار دیگه ای کرد . چون در حالت عادی نمیشه)
دوستان بنده موس Rival Dota 2 گرفتم توش کد دریافت آیتم DOOM رو داره ولی عمل نمیکنه توی گیم نت اینفینتی که بودم یکی بود که باید ایمیل بزنی ولو کد رو بدی تا بهت آیتم رو بدن.
دقیقا باید به کی ایمیل بزنم؟
مشکل حل شد با VP*n وصل شدم آیتم رو داد.
ویرایش توسط ATER : 01-18-2016 در ساعت 04:27 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
bayani (01-18-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©