تو آپدیت 500 مگی چی تغییر کرده؟
تو آپدیت 500 مگی چی تغییر کرده؟
pishva (02-04-2016)
خیلی چیزا از جمله ترول دوباره باگ شد،یا اینکه بازی های low pri دوباره روی مد all random قرار گرفتن یا اینکه هر 50 بازی میتونی یه rage quit کنی که خودش بهت نشون میده میتونی یا نه ،یا اینکه 8 بازی low pri باید رفت 4 تاش رو حتما باید برد 4 تای دیگه مهم نیست که ببری یا ببازی ،یا اینکه نشون میده توی 25 بازی اخیرت چند بار ریپورت شدی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-04-2016),samdeloges (01-27-2016)
قربون دستت ببین ریکی تغییر نکرده ؟؟؟ با اون آپدیت هاشون
pishva (02-04-2016)
تغیر هیرو ها و.. کجا نوشته ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من پیدا نکردم !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-04-2016)
یه سوال مگه High Skill شدن خیلی سخته؟ به خدا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من تویه 5 تا بازی High Skill شدم. کسی هست اینجا که Very High Skill باشه؟ اگه هست بگه دقیقا باید چه کنم که به اون سطح برسم؟
ye soal mage high skill shodan kheyli sakhte? be khoda nemikham az khodam tarif konama vman tuye 5ta bazi high skill shodam kasi has inja vwey high skill bashe age has be ge daghighan bayad che konam ke be un sath beresam
pishva (02-04-2016)
فینگلیش تایپ نکن مگه فارسی رو خدا گرفته برادر؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-04-2016)
شرمنده میدونی به نظره خودم من یه پلیره معمولی روبه پایین ام ولی وقتی به هرکی میگم توی 5 تا گیم های اسکیل شدم میگن نه بابا نمیشه حالا نمیدونم یه من مخم تاب برداشته یا اونا چرت میگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-04-2016)
من خودم Game 2 vhs شدم.اصلا به kda بستگی نداره به نظر من.واقعا یک چیز خیلی مرموزیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-04-2016)
دوستان آیتم Battle pass رو نخریم نمیتونیم از اون کوئست ها و جایزه ها بهرمند بشیم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-04-2016)
Pay To Win New setsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Gaben Volvo:blowitallupplz:
ست Dk ولی قشنگه.
pishva (02-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©