راه دیگه هم هست مثل فرستادن email یا این تنها راه هستش ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه دیگه هم هست مثل فرستادن email یا این تنها راه هستش ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
موثر ترینش همینه چون تعداد زیادی کابر فعالیت میکنن و نظرات زیادی هم دارن،به همین خاطر افراد بیشتری این فروم رو بررسی میکنن و سازنده ها توجه خاصی به اون دارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(اگه به پیشنهادات قدیمی نگاه بندازی،میبینی که بعضی از اونها تو بازی اعمال شده)در کل سعی کن متن خوبی بنویسی و اشکال دستوری نداشته باشی و ... تا بیشتر توجه بشه.
Karawana (03-04-2013)
درود بر همگی خیلیها مشکل لگ و دلای توی بازی دارند و داشتند بعضیها رفتند و نتشون رو به بالا ارتقا دادن اما لازم نیست این کارها من با 128 نامحدود عصر نوین دارم بازی میکنم و کم پیش میاد که لگ بشه و خیلی ازش راضی هستم البته یه دستکاری توی دوتا 2 کردم
تنظیمات = گیم = نتورک برید به این ادرس و نت رو که روی high هست رو low بکنید و با 256 به راحتی بدون لگ بازی کنید
حالا سئوال من چرا در روز من که زیاد بازی میکنم به 3 تا از بازیهام point میده ؟؟؟ و بقیه 0+ چرا ؟؟؟؟
مطمئنین که این جواب میده؟
من 128 نا محدود دارم شرکت پارس آنلاین سرعت خوبه هاااا ,اما تو بازی خیلی لگ و دیلی دارم.مطمئنین که این جواب میده؟
اگه نه راه دیگه ای هم هست؟
پیگمم تو بازی زیاد میشه
کسی می تونه بگه این قابلیت دقیقا چی کار می کنه چی کارمیکنه که دیلی کم می شه از کیفیت بازی کم می کنه؟درود بر همگی خیلیها مشکل لگ و دلای توی بازی دارند و داشتند بعضیها رفتند و نتشون رو به بالا ارتقا دادن اما لازم نیست این کارها من با 128 نامحدود عصر نوین دارم بازی میکنم و کم پیش میاد که لگ بشه و خیلی ازش راضی هستم البته یه دستکاری توی دوتا 2 کردم
تنظیمات = گیم = نتورک برید به این ادرس و نت رو که روی high هست رو low بکنید و با 256 به راحتی بدون لگ بازی کنید
احتمالا یا شما تو Low Priority هستی یا بازی ها Private هست.حالا سئوال من چرا در روز من که زیاد بازی میکنم به 3 تا از بازیهام point میده ؟؟؟ و بقیه 0+ چرا ؟؟؟؟
Low quality - bigger delayکسی می تونه بگه این قابلیت دقیقا چی کار می کنه چی کارمیکنه که دیلی کم می شه از کیفیت بازی کم می کنه؟
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 20
rate 40000
High quality - lesser delay
cl_updaterate 40
cl_cmdrate 40
rate 80000
Low is for people with bad connections. It creates less spikes because it updates less for worse connections.
♀♠♥ßKß♥♠♀ (03-06-2013),Karawana (03-06-2013),MasteR (03-06-2013),Mostafa91 (03-06-2013),musicbl4st (03-06-2013)
من که گذاشتم رو low پدرم درومد حالا هم بن شدم |:
اره داداش جواب میده من الان دارم بازی میکنم بدون لگ بعضی مواقع شاید تو بازیم دوتا لگ بده که خیلی کم پیش میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
امروز ظهر درست بود
زبان انگلیسی نداری یا پاک شده یا نصب نکردی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©