E:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replaysThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درایو میتونه متفاوت باشه
E:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replaysThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درایو میتونه متفاوت باشه
pishva (03-29-2016)
با چه فرمتی بالا بیارمشون که بشه دیدشون
pishva (03-29-2016)
از خود بازی باید ببینیدشون. فرمتش رو خود بازی ساپورت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از قسمت watch و downloads از داخل بازی قابل دسترسی هستند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مرسی ممنون
pishva (03-29-2016)
برادر من متوجه سوال من نشدی فکر کنم اصلا تا حالا سمت تروفی نرفتید ببینید داستان چیه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اون جام پایین هست که نوشته hero chalange اون بهت میگه با کودوم هیرو بازی کن بازی می کنی بهت لول بیشتری میده!
هر کودوم از اون تندیس ها به شکل خاصی میتونی به سدت بیاریش مثلا وینتر پس با شرط بندی کردن اول بازی
میخواستم ببینم کسی میتونه توضیح بده که دیدم کسی جواب نداد یا اصلا توجه نکرده اند!
pishva (03-30-2016)
سلام اون لول اصلی ات نیست داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای دیدن لول اصلی ات ببین آخر بازی وقتی پویینت میده لولت چنده اونجا
اون لولی که با عکس نشون میده با لول واقعی ات فرق می کنه!!
الآن لول عکس دار من 14 است در حالی که بی عکس ام 33!
pishva (03-30-2016)
خب اونی که تو میگی مال من چنده؟
ایدی رو ببین بهم بگو
friend id :317975920
pishva (03-30-2016)
سلام اکانتت قسمت تروفی اش پرایوته نمیشه دیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزن روی پروفایلت سربرگی هست به نام trophy روش کلیک کن
اولین تندیس سمت چپ بالا نوشته لولت رو
pishva (03-30-2016)
آقا کسی میدونه چطوری میکروفون رو فعال کنه برای بازی؟؟؟؟
توی برنامه خوب کار می کنه ولی انگار توی دوتا صدا نمیده!
pishva (03-30-2016)
سلام دوستان quick castدیگه مثل قبل نیست؟ احساس میکنم یه ثانیه دیر میره درسته؟ راهی نداره؟ ممنون.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-30-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©