دوازدهم سیزده تا گیم پشت سر هم زدم بدون استراحت
از ده صبح تا ده و نیم شب
دوازدهم سیزده تا گیم پشت سر هم زدم بدون استراحت
از ده صبح تا ده و نیم شب
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (04-04-2016)
بیشتر تلاش کن من 20تا هم رفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
pishva (04-04-2016),samdeloges (04-05-2016)
تعدادش که مهم نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه گیمم 80 دقیقه شد دوتاشم 57:11 بقیشم کمتر از چهلو پنج دقیقه نشد
عوضش امروز یه آکاشا نشستم 13 دقیقه تموم شد تموم لین هارو بردیم سه تا تاور انداختیم نوشتن gg همشون رفتن
حالا اینارو ول کن
یکی از دوستام تو یه روز 18تا گیم رنک زده بود 17تاشو برده بود رنکش 400 تا اومد بالا 3400 بود شد 3800 الانم 4200 عه
اون روز که این خودشو کشت فرداش قرار بود بریم گیم نت هرچی منتظر وایستادیم نیومد زنگ زدیم بهش گفتیم کجایی گفت من دارم میمیرم شما خودتون برید
17 ساعت بازی کرده بود
از 12 ظهر تا 5 صبح
بگم بهش دوتا بافشو فعال کنه برین ببینید مال آذر دوسال پیشه(93)
حالا که فکر میکنم مال بهمن بود بعد امتحان ریاضی
ویرایش توسط samdeloges : 04-04-2016 در ساعت 07:26 PM دلیل: حالا که فکر میکنم بهمن بود نه آذر
Audrey Hepburn
pishva (04-04-2016)
منم روزی کم کم 10 ساعت بازی میکنم ولی افتخار که نمیکنم هیچ پشیمونم هستم که چرا اینطوری از زمان استفاده میکنم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-04-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Enjoy your Life
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (04-04-2016),samdeloges (04-04-2016)
هرگز از اینکه دوتا بازی میکنی پشیمون نباش
چون اگه روحت ازش بهره نمیبرد دوست نداشتی بازیش کنی
بهره بردن از زمان یعنی انجام دادن کاری که دوستش داری و ازش لذت میبری
Audrey Hepburn
سلام
تفاوت حالت Captain's mod و captain's draft چیه؟؟ از خیلیا پرسیدم طرف سه چارساله دوتا 2 بازی میکنه ولی نمیدونست
Audrey Hepburn
pishva (04-05-2016)
سلام به همه یه سوال برای من پیش اومد هیرو تخصصی من نساج توی یکی از بازی ها هرجاایلوژن ها رو فعال می کردم و به اصطلاح چهار تا می شدم سریع حریف یه کاری می کرد همه ایلوژن هام دود میشد میرف هوا و میکشتم نمی دونم چی بود و چطوری میشه باهاش مقابله کرد
pishva (04-05-2016)
cap's draft تعداد هیرو های محدودی رو میده . در حالی که cap's mode همه هیرو ها هستن . تو cap's draft فکر کنم 30 تا هیرو ـه کلا . مطمئنا نیستم البته . تعداد int , str , agl ها هم به احتمال زیاد باید برابر باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Apdentist (04-05-2016),pishva (04-05-2016),samdeloges (04-05-2016)
درست میفرمایید.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-05-2016),samdeloges (04-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©