اگه بدونید اون نفر دهم که اکسپت نمیکنه چقد فحش میخوره میدویید و اکسپت میکنین
اگه بدونید اون نفر دهم که اکسپت نمیکنه چقد فحش میخوره میدویید و اکسپت میکنین
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
این دوتا که تیک خوردن برای چی هستن؟
تیکشون رو بردارم چی میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آقا یه سوال
Cleave هیرو sven با بتل فیوری استک میشه یا نه¿¿¿
اصلا میرزه براش برم یا نه¿¿
پ.ن. تو آموزشش نوشته استک میشه حالا میرزه براش بریم یا نه؟؟
واقعا آیتم بستن براش دردسریه!!! خیلی شده جا کم میاره
ویرایش توسط samdeloges : 04-12-2016 در ساعت 10:09 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
همه Cleave ها با هم استک میشن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
66 درصد ، بیشتر هم میخوای ؟
ارزش نداره آدم یه آیتم دیگه میبنده.
--
دوستان یکی سوال من رو جواب بده.
samdeloges (04-12-2016)
کلا همه cleave های دوتا (همه اسپل ها و ایتمش) با هم استک میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزش خرید هم بستگی داره از شرایط بازی گرفته تا استایل طرف، من خودم ترجیح میدم تو بعضی از بازی ها که امکانش هست قبل از دقیقه 15-20 bf رو بعد از sb میارم بیلد فانیه اگه اینویز کنید هر چند نفری رو که پیدا کردید یه جا اتک+استان کنید 3-4 تا اتک بیشتر نمیشن
فرق بزرگش با بقیه بیلد ها اینه که اگه دقت کنید اکثرا چه بازی های حرفه ای چه پاب 2-3 ایتم اول sven لایف استیل و پزشنینگ و bkb،درام و S&y هم ناگفته نماند خیلی ایتم های خوبین برای استت اضافه کردن، و معمولا بعد از چند تا از ایناس که میرن ایتم دمیج میخرن که اون میوفته به بعد از دقیقه 25-20 ولی تو بیلد بالایی شما اول کاری میری برای دمیج و دمیج شما تفاوت فاحشی از بقیه بیلد ها داره (نسبت به زمان بازی) به زیبون ماشین حساب اگه التیمیت اسونو حساب کنی یعنی دقیقا قبل از دقیقه 20 دمیجت اتکت 180 (اگه التیمیتو 2 بار گرفته باشی که میشه 225 تا ) تا از بیلد معموله بیشتره. هر بیلدی برای یه شرایطی خوبه دیگه
تیک reborn یعنی این که بازی دانلود کردی ( !) اون یکی هم نمیدونم شاید یه dlc خریدی یا قبلا بوده...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Steam CommunityThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The premium dlc states that you recieved dota2 beta invite and that u can play not just spectate. So you must have this to recieve dropsDota 2 Premium DLC is the full version of the game.Removed it, got no sound for comentator and heroes
Redownloading, 600mb
ATER (04-13-2016),FCB (04-13-2016),Milad._.R (04-12-2016),Soul Keeper (04-13-2016)
دوستان بعد از آبدیتی که یک ساعت پیش امد شما مشکل بزرگ شدن موس رو تو بازی ندارید؟
موس من اندازش شده در حد خرس لون!!!
رزولیشن 1080 فول اسکیرین هست.
--
مشکل حل شد.
با آبدیت جدید سایز موس نسبت به زوم بودن رزولیشن ویندوز تغیر میکنه
ویرایش توسط ATER : 04-13-2016 در ساعت 04:35 AM
سیستم Bet سایت d2lng عوض شده؟ برای من بعد از bet آفر نمیاد!
ویرایش: فکر کنم مشکل از استیم گارد باشه باید ۵ روز صبر کنم...
از طرف من بازی امشب pries با danish رو بزارید pries
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©