really? شاید مال premium dlc عه نمیدونم |: خوب میتونی auto update دوتا رو برداری هر آپدیتی که خواستی رو بگیری که خودکار ورکشاپ دانلود نشه
really? شاید مال premium dlc عه نمیدونم |: خوب میتونی auto update دوتا رو برداری هر آپدیتی که خواستی رو بگیری که خودکار ورکشاپ دانلود نشه
آقا توی گیم lp آباندون کنی چنتا گیم lp میخوری دوباره؟؟؟ دوتا گیم لوپریوریتی بودم و لیو دادم دوباره چنتا میشه؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آقا من چندوقته یه آپشنی فعال کردم که نمیدونم چیه چندوقت ازش رازی بودم اما الان داره دیوونم میکنه نمیدونم مال چی هم هست
وقتی از a استفاده میکنم برای اتک دادن بجا فقط قرمز شدن کروسر یه دایره قرمز میاد برا اتک دادن
روانی شدم
[SIGPIC][/SIGPIC]
یه مورد دیگه هم اینکه من یهو از 46 رسیدم به 52 قضیه چیه؟
قبلا هم اینطوری شده
[SIGPIC][/SIGPIC]
خب اینکه عجیب نیس خیلی اتفاق میوفته ملاک xp باید در نظر بگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سرم برید امضاتونو درست کنید
Audrey Hepburn
دوستان کسی خبر داره که ایدی های جدید قابلیت trade دارن یا نه به صورت پیش فرض!
ایدی 3k ارزون کسی خواست خبر بده!
من دیشب تا ساعت 3:30 حدودا بیدار بودم.ساعت 2 بود فک کنم آپدیت اومد که من دوتا 2 رو بستم و آپدیت کردم...
ولی بعدش که رفتم توی بازی نشانگر موس 5 6 برابر شده بود!الان هم بزرگه تقریبا اندازه پادجه xD
گیفت کارت استیم از چه سایتی بگیرم معتبر باشه؟؟؟
اگه لطف کنید و تو صفحه ی شخصیم جواب بدید خیلی خوبه
Audrey Hepburn
تو Library رو Dota 2 کلیک کن برو PropertiesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد برو Set Launch Options و اینو وارد کن cursor_scale_percent 100-
اگه کنسولت هم آنه اینطوری بنویس console , -cursor_scale_percent 100-
Slayer (04-13-2016)
مشکل حل نشد
------------
ویرایش:خیلی ممنون مشکل حل شد - رو توی پیست کردن آخرش میگذاشت
ویرایش توسط Slayer : 04-14-2016 در ساعت 07:20 AM
Sharingan (04-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©