میگم درست بود همین 3 ساعت پیش ....
میگم درست بود همین 3 ساعت پیش ....
تو steam روی dota 2 راست کیلیک کن آخرین گزینه یه صفحه باز میشه local files بعد اخرین گزینه من که معمولا مشکلاتم ای جوری حل میشه
Karawana (03-14-2013)
سیستم رو ری استارت دادم درست شد
به هر حال ممنون
لطفا اگر تاپیکی درست میکنید،عنوان درستی برای تاپیک انتخاب کنید و برای هر مشکلی نیاز به تاپیک نیست و در تاپیک های مشکلات و سوالات متداول مشکل یا سوالتان را بیان کنید.
عنوانی به ذهنم نرسید
اگر عنوانی میدونید بگید
یکی از دوستان به موردی بر خورده که خودم نتونستم کاریش کنم ، هر بازی که بهش دوتا 2 ایتم میده ایتمش ثبت نمیشه نه توی استیم نه توی Backpack . باید چیکار کنه درست شه ؟
امکان نداره لابد تازه کاره آیتم هایی که اون پایین برا بقیه می زنه رو فک می کن به خودش داده!
سلام
دوتا 2 بنده هر چند وقت یکبار هنگ می کنه یعنی یه دفعه صفحه وایمیسته و فقط مسو میشه تکون داد بعد alt+ctrl+delete می زنم می بندم دوباره باز می کنم بعد ارور سرود ======> safe to leave بعد ریکانکت می شه ! مشکل کجاست ؟ ویندوزم یکم پاچیده ممکنه از اون باشه ؟
ممنون می شم اگه می دونیند کمک کنید .
از وقتی اپدیت دو جمعه ی قبل اومده ماله من و دوستان هم اینطوری شد از بازی هستش نه از سیستم یا ویندوز شما ، توی اپدیت های بعد احتمالا درست شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©