Silver edge دقیقا کارش چیه ؟
Silver edge دقیقا کارش چیه ؟
One Silver Edge grants a total of 300 health, 0.45 health regeneration, 2.1428571428571 armor, 45 attack speed, 180 mana, 0.6 mana regeneration, 0.9375% spell damage and 45 attack damage
و،وقتی اینویز میشی،دقیقا مثل shadow blade هست تا زمانی که اتک - اسکیل نزنی یا وقتش تمام نشه آیتم روت فعال هست.
کارش=مدت زمان اینویز بودن 14 ثانیه
50 درصد از دمیج دشمن رو کم میکنه
وقتی اینویز باشی به دشمنت که اتک بدی 225 تا دمیج بهش وارد میشه،و اسکیل های passive رو هم disable میکنه،موفق باشید.
ویرایش توسط Apdentist : 05-06-2016 در ساعت 10:12 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان یه سوال یه گزینه ای بود که وقتی ایلوژنی مال شما میشد،مثلا فعال کردن مانتا،ایلوژن ها خود به خود براتون فعال میشدن،اون چیه الان؟
من دوستم میخواد،خودمم یادم نیست کجاست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اسم گزینه به چیزی بود شبیه به auto select all summoned unitsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدمش،اسمش = select all controlled units
سلام من تازه بازی دوتا 2 رو شروع کردم چندتا از صفحه هارو خوندم که مزاحم شما نشم ولی باز سوالمو پیدا نکردم میخواستم بدونم چطور میشه از ایتم های خود بازی استفاده کرد . من چند بار بازی کردم وقتی برنده شدیم چندتا ایتم بهم داد ولی پیداش نکردم مربوط به پالادین بود ولی هر کاری کردم ایتم پیدا نشد استفاده کنم{ایتم یه نوع چکش بود}
بالا سمت راست بغل کلید اوت توی منوی اصلی یه علامت مثل شمشیر هست اينونترى تونه تمام آیتم هایی که تا اینجا گرفتید تو اونه برید ببینید
ویرایش توسط samdeloges : 05-09-2016 در ساعت 03:23 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
A_W_Z_2 (05-09-2016)
چند ماهه عوض کردن الان اون بالا راست هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (05-09-2016)
آره داش میدونم ،این عکس رو گذاشتم که بدونن اینونتوری چطوریه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©