به نظرتون golden heal wardجدید jugerچقدر می ارزه؟:-s
به نظرتون golden heal wardجدید jugerچقدر می ارزه؟:-s
شما که از مرحله پرتید باThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist کاربر شما میدونید ..گزینه ی recycling رو ندارم ..
اون پایین سمت چپThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پایین پایین
[SIGPIC][/SIGPIC]
X!! (05-24-2016)
باو چارم چیه برا منم توضیح بدین خب
عجبا یعنی از مرحله پرت باشیم نباید برام توضیح بدین؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
10تا آیتم انتخاب میکنی میدی باید تو بازی All pickیا رنک قبل از شروع شیپور بازی بتونی پیش بینی کنی که بازی رو میبری اگر سه تا بازی رو دورست پیش بینی کنی ست کامل هیرو رو میده و این کار تا وقتی که 2 اشتباه داشته باشی ادامه داره ولی دیگه لازم نیست 3 تابازی ببری فقط 1 بازی دفعه اول 3 تا بازی دفعه های بعدی 1 بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (05-24-2016)
قبلا رو آیتم کلید راست میکردی بود بردنش اون پایین ندیدم از استرسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دوست دارم اینجا یک دوست تو بازی دوتا داشته باشم هرکسی مایل بود باهم بازی کنیم استیم آیدی بده ادد کنم بازی کنیم بیشتر اوقات تو بازی هستم
ویرایش توسط X!! : 05-24-2016 در ساعت 02:34 PM
از دوستانی که MMR +3K دارن و بازیاشون در سطح Very High skill - High skill هست
آیا باید کار خاصی کرد که به این سطح بازی و skill bracket رسید و در نهایت رنک 3k به بالا بدست آورد؟
چون من سه تا اکانت ساختم جز اکانت اولیم ، اون 2 اکانت بعدی رو سعی کردم winrate رو ببرم بالا و kda خوبی داشته باشم ولی با این حال روی normal skill bracket مونده و به این نتیجه رسیدم که باید کاری خاصی کرد که سطح بره بالا !
به هر کسی هم میگم راهنمایی نمی کنه . نمیدونم دلیلش چیه (فروش بهتر اکانت رنک بالاشون ، خودخواهی و ... )
کسی کمکم کنه جبران می کنم
"I'm the beast of bedtime tales."
یه اکانت بخر ارزش نداره اینقدر دردسر بدی خودتوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسئله پول و اینا نیست . معمایی شده واسه من !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما راهنمایی نمی کنی نمک روی زخم ما نذار
"I'm the beast of bedtime tales."
والله تا حالا بوده به من پی ام داده باشی من چیزی ازت پنهون کرده باشم ؟ هرچی در اون زمان بوده بهت گفتم حالا هم بیا استیم در موردش حرف بزنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©