Huskar یه زمانی آسون بود
الآن دست هرکی بدی دیگه پا نمیگیره
Huskar یه زمانی آسون بود
الآن دست هرکی بدی دیگه پا نمیگیره
[SIGPIC][/SIGPIC]
متوجه شدم پس با یکی شروع می کنم و حتما مزاحم می شم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواش میکنم،شما مراحمیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله با یکی به خصوص با یکی از اون لیست یه هیروی آسون دیگه riki هست که میتونه نامرئی بشه،البته اگه دشمناتون آیتم های sentery ward -dust -gem بخرن میتونن شما رو ببینن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام دوستانی که دوست دارند باهم بازی کنیم ایدی استیم بدن بازیکنیم و فقط بازی برای چارم یوز کردن هست اگر خوشمون آومد از هم یک تیم هم راه میندازیم اگر دوست داشتید
ببخشید من چند وقت دوتا ۲ بازی می کنم وقتی بازیم تموم میشه عکس ست هیرو میاره ولی داخل اون هسرو نیست چطوریه؟؟؟ راستی ببخشید من اکانت قبلی بن میخواستم بدونم کی ازاد میشه جلوش یه ۱ نوشته لطفا سریع پاسخ بدید ممنون
عکس ست هیرو میاره داخلش هسرو؟نیست؟ هسرو؟ هیرو؟ یعنی چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 = 1 بازی باید توی مو single draft بازی کنید و حتما برنده بشید،بعدش اون 1 میره و میتونید توی مود (mode) های دیگه هم بازی کنید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام دوستان من دیروز هیرو دارک سیر پیک دادم و وقتی التی میزنم و وکیوم میکنم . ایلوژن ها دنبال من میان . تو تنظیمات control all summoned unites را فعال کردم . ولی تغییری نکرد . نیاز به کمک دارم .
با تشکر
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
نباید این فعال باشه باید آف باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Auto select summoned units باید خاموش باشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Ecsprt (05-29-2016),Mahdi-Void (05-29-2016)
سلام ببخشید میخواستم بدونم چرا وقتی من دوتا 2 بازی میکنم وقتی میبریم یا میبازیم ست هیرو میده ولی وقتی close میزنم انگار نداده چجوریه لطفا کمک کنید با تشکر.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©