الان پوشه دوتا 2 شما چند گیکه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان پوشه دوتا 2 شما چند گیکه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
رهی (06-13-2016)
برا من 15/2 گیگ هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رهی (06-13-2016)
برا من 14.9 که ..... از اون dlc ها هم فقط Premium و Reborn نصبه
رهی (06-13-2016)
موفق به دانلود شدم بازی بسیار چرت داره میشه😐 هرکاری کردم نمیتونستم یونیت دینای کنم A مشکل داره تو بازی کلیک چپ ک میزنم رو یونیت (بعد a زدن) یونیتو نشون میده
داداش یه گزینه توی تنظیمات هست که میتونی دینای کردن کریپ ها رو با کلیک راست موس انجام بدی،خیلی بهتر از a هست ،تنها بدیش اینه که نمیشه متاسفانه تاور رو با این روش دینای کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این چ وضشه خو ما که عادت کرده بودیم ب اون چ کنیم😐This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که خیلی آسون تر هست عزیز دل برادر. فقط بدیش اینه نمیشه تاور رو باهاش دینای کرد..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گزینش = right click force attack هست توی تنظیمات.
deny کردن کریپ ها experience میده یا فرقی نداره ؟
باعث میشه به حریف xp کمتر بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©