من زودتر از 53 ثانیه اتک میدم و فرار می کنم ، استک نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم در مورد کمپ های بزرگی که 2 بار بیشتر استک شده باید سر ثانیه 50 اتک بدی که بیشتر استک بشه.
من زودتر از 53 ثانیه اتک میدم و فرار می کنم ، استک نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم در مورد کمپ های بزرگی که 2 بار بیشتر استک شده باید سر ثانیه 50 اتک بدی که بیشتر استک بشه.
"I'm the beast of bedtime tales."
شما اشتباه فکر میکنی تا بار سوم هم 53 میشه
A_W_Z_2 (06-28-2016)
هر کمپی وقت خودشو داره، معمولا هر بار که استک میشه برای بار بعدی هم ( مثلا دابل به تریپل ) 1 تا 2 ثانیه باید زودتر اقدام کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Creep Stacking - Dota 2 Wiki
تا 3 تا میشه 53 انجام داد بعدش 1-2 ثانیه کم میشه
یه عمره دارم استک میکنم !
FCB (06-29-2016)
سلام من میخواستم ایدیمو از لیمیت در بیارم یکی از دوستان گفت باید بازی بخری از استیم من نمیدونم جه جوری باید بخری از طریق کارت بانک میشه چو $ هست؟
توی گوگل بزن خرید استیم ولت ، بعد که استیم ولت از سایت ایرانی خریدی طریقه ریختن توی اکانتت رو بهت میگن بعد که اکانتت شارژ شد میتونی بازی یا ایتم یا... مورد نظرتو توی استیم بخری ، سعی کن از دلار امریکا یا پول کاندا استفاده کنی اونایی که وی پی ان گیر میاد چون باید با ای پی همون کشوری که استیم ولت ثبت کردی بعدا خریدت رو انجام بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام.
دوستان مشکل acc من چیه که high نمشیه چه برسه vhr! واقعا پیشرفت داشتم ولی انگار اصن مهم نیست!
دوتاباف:DD4.DanGeRs - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
داداش بستگی به بقیه اکانت هاتم داره ولی خب لاقل 10 بازی پشت سر هم عالی باش بعدش high میشه،نباید بعد 3-4 بازی انتظار داشته باشی کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توضیح و مباحث مربوط به Skill Bracket
اینو هم کامل بخون،خیلی کمکت میکنه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چرا دوتا 2 من یه هو اینطوری شده ؟!
چند دقیقه پیش داشتم بازی میکردم ولی بعد هی از بازی مینداخت بیرون سیستم رو ریستارت کردم دیدم این اررور رو داده !
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به هر دلیلی که هست ، dota2 deleted . شاید واسه ویروس باشه.
بهر حال باید دوباره بریزی اگه بکاپشو داری ...
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©