دوتا سر جاش هست !
یعنی با همون حجم توی پوشه ی استیم هست !
یه بک آپ دارم نمیدونم ماله کی ـه فک کنم 1 گیگی باید آپدیت کنم
ماله mod های دوتا 2 بود این قضیه
دوتا سر جاش هست !
یعنی با همون حجم توی پوشه ی استیم هست !
یه بک آپ دارم نمیدونم ماله کی ـه فک کنم 1 گیگی باید آپدیت کنم
ماله mod های دوتا 2 بود این قضیه
سلام
دوستان وقتی میخوایم لابی بسازیم تو لیست سرورا ، سرورای اروپا و روسیه که پینگ خوبی دارن نیستن . دلیلش چیه ؟ راهی نداره بشه با پینگ خوب تو لابی بازی کرد ؟
همون luxembourg و frankfurt ... ماله سرور های اروپان اسم شهر هاشونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا کسی نمیتونه یه لینک چزیی بده از فیلم حال هوای مسابقات دوتا 2 منظورم تماشکرایست تو ورزشگاه من هرچی گشتم چیز خاصیی ندیدم.
بخوای یه اکانت جدید بسازی و همه بازی هارو قبل از tbd به صورت bot match بری ، حدودا چند بازی لول اکانت به حدی که بتونی رنک بری و tbd میرسه؟ همه بازی ها باید win باشه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
Bot match تقریبا همون مقدار xp normal match رو میده با توجه به قانون ازاد شدن رنک ، خودت حساب کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (06-30-2016)
زمان بازی bot match تقریبا نصف normal match ـه برا همین تقریبا باید دو برابر بازی کنی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (06-30-2016)
سلام
میخواستم بدونم که حجم دوتا 2 چقدره البته از خود steam دارم دان میکنم
توی سایتی دیدم 10 گیگ درسته ؟؟؟؟؟
حدود 7 8 گیگه اگه بخوای دانلودش کنی ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
متسعفانه من استیم گارد رو فعال کرده بودم و وفتی میخواستم log کنم یه پسورد میومد رویه موبایلم حالا امروز موبایلم خوده زمین و کار نمیکنه! حالا باس چه کنم برا log ممنون میشم کمکم کنید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©