فکر کنم همون پسورد میتونه بیاد به ایمیلت، اگه به صورت پیشفرض نمیاد حتما یه گزینه ای چیزی موقع لاگین کردن اونجا باشه که اونو بزنی پسورد رو بفرسته به ایمیلتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم همون پسورد میتونه بیاد به ایمیلت، اگه به صورت پیشفرض نمیاد حتما یه گزینه ای چیزی موقع لاگین کردن اونجا باشه که اونو بزنی پسورد رو بفرسته به ایمیلتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TheNiGhTwOLFs (07-02-2016)
فک نکنم نیست همچین چیزی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم از mobile authenicator استفاده نمیکنم، بخاطر همین نمیدونم دقیقا باید چیکار کنی..... با مرورگر تو وب سایت استیم لاگین کن ببین چی میشه(با یه کامپیوتر که همیشه باهاش استیم میری و بدون قندشکن و با ip خودت)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+اگه موقع گرفتن کد یه گزینه مثل (i haven't received any code) تو همچین مایه ها داره، اونو بزن ببین چی میاره
گشتم نبود متسفانه مجبور شدم ایدی جدید بزنم! بازم ممنون.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو هر دفه که میخوای لوگین کنی ارور استیم گارد میده میتونی بگی بفرس به کجا یعنی چی نبود؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منکه یه ساله گوشیم جمعه پس چیکار کردم؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
TheNiGhTwOLFs (07-03-2016)
دقیقا کجاش اخه نیست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
خواستم بدونم چه چیز هایی باعث افزایش لول میشود ؟
شما در بازی باید یونیت بگیرید یا نزدیک کریپ وایسید تا بمیرن لول آپ شی اما اکانتتون رو باید با بازی کردن بالا ببرید هر بازی که تموم میشه مقداری لول آپ میشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Milad._.R (07-03-2016)
والله من تا حالا 10-15 دور بازی کردم ولی 1 xp هم نگرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته هر چی با استیم به مشکل بیشتری برخورد کنیم تجربمون توی حل مشکل بیشتر میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل شما با استیم دیوایستونه یعنی تنظیمات استیم سیو شدس راه حلش اینه
با مرورگر سیستمتون برید توی سایت استیم و اونجا لوگین کنید
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4507_01467570933.png
با یه همچین چیزی روبرو میشید که یعنی خودش میفرسته به ایمیل به کلمات new device و email توجه کنید
یا اصلا از اول تنظیماتو میاره که send email رو انتخاب کنید
امیدوارم درست بشه
اینم سایت استیم
Welcome to Steam
ویرایش توسط samdeloges : 07-03-2016 در ساعت 10:10 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©