یعنی همینطور لول 1 مونده اکانتتون ؟ بن نشدید احیانا؟ یا low prio نیستین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی همینطور لول 1 مونده اکانتتون ؟ بن نشدید احیانا؟ یا low prio نیستین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
نه تا حالا بن نشدم
ولی هنوز هم لول 1 هستم.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر میکنم اگه چند دست دگ بازی کنید لول آپ میشید صبور باشید
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ببخشید low prio یعنی چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی شما پوینت گیرتون نمیاد و در نتیجه لول آپ نمیشید،باید مود single draft رو پلی بدید که اونم سختیای خودش رو داره،موفق باشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (07-04-2016)
چطوری میشه bet کرد ؟
چطوری ممنوعه ؟ یعنی نمیتونم انجام بدم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو انجمن صحبت در مورد این چیزا ممنوعه
Milad._.R (07-05-2016)
خدا وکیلی من همش single draft میرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید اگه بخواطر left دادن مجبور بشین single draft برید امتیازش حساب نمیشه؟
تازه من اکانت معمولی هست یعنی cd key نگرفتم میتونه بخواطر اون باشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©