چطور میشه از console دیسکانکت کرد ؟
چطور میشه از console دیسکانکت کرد ؟
اگه منظورتون دیسکانکت شدن از بازیه ، 'disconnect' این کارو میکنه.
اگه این طوری disconnect کنم مینونم reconnect بدم؟ آخه بعضی وقتا باگایی میبینه آدم که باید بیاد از بازی بیرون دوباره بیاد
آره میشه،اگه باگ منظورتون همون باگ موس که آیتم میچسبه بش ؟ اونم یه راهی هست واسه فیکس شدنش وقت کنم میذارم حتما.
موفق باشی.
این قسمت کوئست یا اموزش بازی که تو چند پچ قبلی اضافه شده کسایی که تازه بازی رو شروع می کنن باید اینو برن چیز خاصی نی سری تموم می شه داراگون نایتی یه چند تا کار بت می گه مثل ایتم خریدن لست هیت زدن!من برای اینکه ببینم چیه رفتم اون پایین تو بخش کوئست می تونی بری این مرحله رو ولی تازه واردا حتما باید برن ولو داره کم کم روش کار می کنه تا کامل تر ش کنه مپ جدیدشم داده بیرون!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا کسی میدونه چطور مشکل لگ شدن داشبورد(منو اول بازی) رو حل کنم
درود،
تو همین آپدیت آخر یه مشکلی هست،
بازی همش تیک میزنه،
از چند نفر پرسیدم، اونا هم همین مشکل رو داشتند،
راه حلی نیست ؟
کسی میدون چطور میشه کاری کرد که قسمت blog و story و learn دیگه لود نشه؟
منم همین مشکل رو دارم , خیلی با حاله وقتی تیک میزنه کلا اون صحنه رو رد میکنه انگار cd دوتا 2 خش داره و سریع ردش می کنه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه این مشکل ها از اون آپدیت 2 گیگی شروع شد ، توی فروم dev dota هم ملت شاکی هستن !
از همه بدتر مشکل لگ داشبورد هست که بعد از باز بودن کنسول یا چند دست بازی پیش میاد و فک کنم فقط برای مانیتور های قدیمی 17 باشه یا رزولوشن پایین ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©