دوستان این Weekend Battle Cup چی هست
کسی میتونه یه خلاصه ای ازش بگه؟
قوانینش و چگون شرکت کردنش برام مهم نیست فقط میخوام بدونم کلا چی هست و اگر برنده بشی توش بهت چی میدن.
دوستان این Weekend Battle Cup چی هست
کسی میتونه یه خلاصه ای ازش بگه؟
قوانینش و چگون شرکت کردنش برام مهم نیست فقط میخوام بدونم کلا چی هست و اگر برنده بشی توش بهت چی میدن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خواهش ،رنک لول 50 فک کنم باز میشه،یعنی لول trophy شما باید 50 باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان من پینگ اگه به این عکسا نگاه کنید خوبه .لی بعضی وقتا ناگهانی لگ میده چیکار کنم؟
فایل پیوست 4570
فایل پیوست 4571
لطفا راه حل ها رو بگید
بتل کاپ اینطوریه که شما تیم – پارتی تشکیل می دی با پارتی های دیگه نزدیک خودتون (از نظر آی پی ) تو یک سری مسابقات حذفی قرار می گیرین برنده جام ها میرن به جام های بالا تر، انقدر بالا تا جایی که حتی ممکنه به بازیکن های مشهور هم بر بخورید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برنده های مسابقات هم یک جام (در واقع اولین جام با ارزش بخش trophies) می گیرند با 15 لول بوک
این چیز هایی بود که من فهمیدم درست و غلط جزئیاتش بعدا مشخص میشه !
لازم به ذکر است برای هر بار شرکت در جام باید یک تیکت بپردازید !
هر کسی که بوک خریه باشه یک تیکت داره لول بوک بشه 136 5 تا دیگه میده میشه از استور هم تیکت خرید
بازی ها شنبه ساعت 10 و نیم به وقت ایران شروع میشه و نزدیک دو شب تموم میشه اگه بخوای تا فینال برسی
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما از کجا عکس آپلود کردی نمیدونم :/
دوباره بزار
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بفرمایید
http://s2.picofile.com/file/82602077..._43_37_909.jpg
http://s1.picofile.com/file/82602077..._23_47_595.jpg
دوستان لطفا کمکم کنید اوایل که اومدم این بازی خیلی خوب بود اصلا لگ نداشتم و تقریبا همه ی گیم ها رو میبردیم ولی العان مثلا وقتی میری یه بازی یکم فیکس میمونه ولی دوباره وسطاش لگ میده و نمیشه بازی کرد
ویرایش توسط Royal_Crystal : 07-18-2016 در ساعت 02:22 PM
مال پينگ نيسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا لاست داره ميتونه مال قديمي بودن كابل ها باشه يا مودم
بيشتر از اين ايده اي ندارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
A_W_Z_2 (07-19-2016)
خیر !! نمیتونه از سرور باشه؟
نه سرور ها اوکیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ولی من فک کنم سرورا خراب شده بعد 24 دقیقه بازی فایند نکرد...پینگم از دیشب رفته 300...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©