پینگ من که عالیه. پینگ 2 تا از دوستام هم عالیه. شاید مشکل از شماست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگ من که عالیه. پینگ 2 تا از دوستام هم عالیه. شاید مشکل از شماست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پینگم 120 بود تا دیشب.نمیدونم شاید..چون زدم بازی فایند شه همزمان یه بازیم واچ زدم ولی بعد بیستو خورده ای دقیقه همچنان داشت فایند میکرد گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دل پینگ منم عالیه سرور روسیه 90 هست ولی وقتی میرم توی بازی مثلا 20 دقیقه بازی میکنم یه دفعه لگ میشه میگم قبلا که اومده بودم این مشکل نداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما که آخرش نفهمیدیم
رنک از لول 20 شروع میشه یا تروفی لول 20 ؟!
تروفی. همیشه همه چی در معیار تروفی میچرخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مطمئنید ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون الان لول تروفی یکی از اکانت هاهم 24 25 ـه ولی بازم رنک باز نی!
دوست من،توی یه خبری که خودم گذاشتم دیگه لول تروفی انگار مد نظر نیست برای رنک!لول شما 20 که شد میشه رنک پلی داد .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
الان دیگه تروفی مهم نیست مثل اینکه همون lvl dota باید ۲۰ باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چطوری میشه تیم پیدا کرد؟؟برای مسابقه و ...
دوستان چطوری میشه توی پیک با تیم حریف صبحت کرد؟ (بدون کنسول) یه بار دستم خورد اینکارو کردم ولی یادم نیست کدوم دکمه بود!
مرسی اه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©