بایند کن :دی
بایند کن :دی
آقا راهی کسی نمیدونه؟!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نمیدونم فک کنم دکمه g یا h بود
فک نکنم توی بازی عادی (غیر لابی) باشه چون ندیدم تاحالا . ولی توی لابی امکان پذیره ( یارو pudge بود هوکم کرد پشت میکروفون داد زدم پدرسگ ، اونم شنید جوابمو داد )
ایشون چت بین همه رو گفتن نه چت بین هم تیمی هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه داداش. منظورم اون نیست که اون که میشه voice chat!.
برای چت با تیم مقابل باید چه دکمه ای رو زد .موقع انتخاب هیرو.مثلا یهو پودج پیک میدن ما میخوایم مثلا به اونا بگیم nice pick برا اینو میگم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم منظورم از چت همین voice بود . فکر نکنم با تیم مقابل بشه حرف زد .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان که بحثش شد منم واسم سوال شده که چجوری موقع پیک توی AP یا موقع درفت توی CP میشه صحبت کرد؟
نه عزیزم کلا بد برداشت کردی :دی من میگم منظور من اون نیست که اون میشه voice chat یعنی اینکه منظور من voice chat نیست چت معمولی با تیم حریف موقع پیک هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fuc...k همیشه لقمه رو میپیچونم تو همه چی...
باو خو برو تو تنظيمات تو قست audio نوشته دكمش چيه ديگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
وای خدایا آقا نمیخواد جواب بدید!
بابا من میگم چطوری میشه توی بازی وقتی داری پیک میکنی بتونی با تیم حریف چت کنی همین ،
جواب ندید لطفا مرسی!
[DR.[mmL (07-26-2016)
LolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بالاخره عصباني شد
آقا ما كه نوبيم شما كه پرويي خودت ميتوني پيداش كني پس چرا ميپرسي؟؟
خب قراره به هم كمك كنيم ديگه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©