چه طور میتونم موقع مردن suicide کنم خودمو ؟
و اینکه میشه یه توضیح در مورد ایتم Bloodstone بدید هم برای پر شدن مانا هم برای Respawn
چه طور میتونم موقع مردن suicide کنم خودمو ؟
و اینکه میشه یه توضیح در مورد ایتم Bloodstone بدید هم برای پر شدن مانا هم برای Respawn
یا باید Techies باشی یا BS داشته باشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر شارژش مانا رج میده و 3 ثانیه از Respawn تایمت کم میکنه.
پوریا pudge -Bane -alchemist -abaddon -blood stone -pugna-techies- اینا میتونن خودشون رو suicide کنن،اگه هیرویی هست که یادم رفته بگید اضافه کنم.
ویرایش توسط Apdentist : 08-02-2016 در ساعت 11:40 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام میخواستم بدونم چرا ریپلی بازی دیروز و پریروزم unavailable شده با فیلتر شکنم تست کردم نشد
سلام همگي يه سوال خيلي واجب داشتم
ميخواستم بدونم چطور تو كنسول دوتا2 مود -ArShOmNp رو كه تو دوتا1 ميدادم رو تو LOBBY دوتا2 بدم
لابی تنظیماتش پایینه از اونجا باید مود، چیت و... رو تنظیم کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خب برادر منم گفتم تو كنسول ديگه!
الان بفرماييد از طريق كنسول ( يا بقول شما چيت ) چطور اين مود رو وارد كنم ؟
کنسول منو دستوری نیست خود گیم اگه cheat توش فعال باشه Enter بزن بنویس مثلا -lvllup 25This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و مود هم باید از لابی تنظیم کنی ن تو بازی
FCB (08-02-2016)
سلام
من یه مشکلی در داخل دوتا دو پیدا کردم.
هر وقت داخل بازی وارد پروفایل کسی می شم که می خوام ادش کنم ,روی اد فرند که کلیک می کنم صفحه قفل می شه شکل موس تغییر می کنه و میشه مثل حالتی که داخل صفحه دکستاپ هستی.
بعد شیفت و تب می زنم به حالت اول برمی گرده و در نهایت اون چیزی که می خوام اتفاق نمی افته.فقل قفل می کنه و قفلش رو برمی گردونم به حالت اول.و همین اتفاق در بخش خرید آیتم از داخل بازی می افته.پول خرید آیتم دارم ولی وقتی روی خرید کلیک می کنم دوتا دو قفل می کنه و دوباره باید شیفت و تب بزنم که لرگرده به حالت اول.
لطفا راهنماییم کنید که این مشکل رو حل کنم.
سیستم شما دوتا رو میکشه؟ fps معمول در بازی چنده برا شما؟ پینگتون چند؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©