تو بخش بازی های نرمال کدومش بیشتر xpمیده؟
تو بخش بازی های نرمال کدومش بیشتر xpمیده؟
سلام
اگه میشه نحوه ترید کردن ایتم به ی ایدی دیگه رو بگید
ممنون
سلام دوست عزیز خوش اومدین به انجمن بنا به درخواست شما یک اموزش کامل نوشتم و برای گرفتن سوالتون به تاپیک زیر مراجعه کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش کامل ترید در استیم
bayani (08-23-2016),samdeloges (08-23-2016),siya (08-23-2016),رهی (08-23-2016)
Ability draftThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد نوع مسابقش چجوریه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگ میشه ی توضی بدین
بهت یه هیرو میده اسکیل هاش رو خودت باید انتخاب کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل هایی هم که میده 10 تاش همون هیرو هایی هستن که توی گیم به خودت و بقیه داده 2 تاش هم رندومه
باید خیلی پرو باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام به همه من یه سوال دارم من یه دوتا دو دارم مال پچ قدیمه و باهاش افلاین بازی میکنم چون نتم هنوز وصل نشده حالا سوال من اینه که وقتی بازی میکنم گرافیک بازی خیلی ضعیفه و چهره هیرو ها رو نمیشه دید یعنی میشه دید اما واضح نه
و یجوری صفحه تاریکه نور لب تاپ رو هم گذاشتم رو حداکثر ولی بازم همینجوری برای مثال وقتی میرم تاور اصلی های داخل بیس سمت )unded( چون اسم اش رو تو دوتا دو یادم رفته اینو نوشتممیرم تا بل فرض مثال واسه اونا رو چمع کنم قیافه تاور ها و شکل و شمایل زیاد قابل درک و مفهموم نیست
این مشکل من برای اپدیت نبودن بازی مه؟
یا باید تنظیمات گرافیکی رو بالا پایین کنم؟(البته من فقط یبار داخل تنظیمات گرافیک یدونه گزینه بود که ستا حالت داشت من حالت وسطی رو انتخاب کردم820*1050رو فک کنم دیگه هیچی نبود داخل تنظیمات)
خلاصه کمکم کنید توی فایتا باید یک ساعت هیروی خودی و دشمن رو تشخیص بدم بعد اسکیل بزنم کلا یجوری فایتا قاطی پاتیه
دوستان من از دوستم دوتا 2 رو گرفتم 13 گیگه ولی ریستور که میزنم میگه backup file not found
چرآ؟
باید بریزم تو پوشه بکاپ استیم؟
بستگی داره چطوری به شما داده باشه اگر به صورت backup داده که باید res کنید اگر ج نداده بگین تک فایل بکاپ بگیره ، اما برای راحتی کارتون کل پوشه استیم رو از اول بهتون بده کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با توجه به توضیحتون دوتاتون قدیمیه و در دوتا جدید تنظیمات گرافیک و موتور گرافیکی تغیرات قابل توجهی کرده با اپدیت مشکلتون حل میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©