سلام
من بعد آپدیت جدید تو بازی میخام چت کنم مینویسه Chat muted
درصورتی که بقیه چت میکنن چرا؟
سلام
من بعد آپدیت جدید تو بازی میخام چت کنم مینویسه Chat muted
درصورتی که بقیه چت میکنن چرا؟
این یعنی ایدیت پوکیده ، برو سراغ ایدی دیگه ، cheat زدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پی سی رو ری استارت کردم درست شد ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزيز حواست باشه يه نرم افزار چيت رو سيستم داري ريست كردي بسته شده ممكنه اكانتتو بن كننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
زده cheat ، راهنمایی میکنی طلبکارم هستین ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
It was at this moment, BOOM knew he fuc.ked upThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این باگه منم گهگاهی اینطور میشه نمیدونم چرا یه ریست کنی اوکی میشه
یک روز برای من همش اینطوری میشد. چیز خاصی نیست. استیم رو ریست کنید یا اگر قندشکن دارید آف کنید درست میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما vac بشی دیگه شدی اخطار در کار نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
vac فقط درمورد چیت نیست من یه بار فک کنم با قندشکن سرور رومانی بود فکر کنم یه گیفت کارت اد ردم روی اکانت رفتم تو بازی ارور وی ای سی میوورد! حتی تیکت هم دادم به استیم گفت یا نرم افزار چیت رو سیستم داری یا از گیفت کارت های غیر مجاز استفاده کردی! ( نفهمیدم دقیقا منظورش چی بود احتمالا منظورش همون کاری بوده که کردم با سرور دیگه گیفت کارت زدم نمیدونم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من ک چیزی نگفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط گفتم ری استارت کردم اوکی شد!
همون قند شکن روشن بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
ریست کنم گیم دوتا2 پاک نمیشه؟
اخه از خود استیم دان کردم
چیت چی هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ریست کردن استیم = logout و login نه اینکه صرفا پاکش کنید و دوباره نصبش کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©