دلیل باز شدن رنکش trophy یا battle pass هستش که جدیدا تغیراتی صورت گرفته که باید لول دوتا بیاد بالا برای ازاد شدن رنکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیل باز شدن رنکش trophy یا battle pass هستش که جدیدا تغیراتی صورت گرفته که باید لول دوتا بیاد بالا برای ازاد شدن رنکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
exp trophy من لول 21 شده ولی رنک باز نشده...
لول من 15 و trophy من 47 است ولی باز نشده
ویرایش توسط Royal_Crystal : 08-29-2016 در ساعت 06:23 PM
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
سلام آقا من نمی تونم تو چت به همه پیام بدم منظورم این که تو تیم خودمون می تونم اما اونور که میخوام بدم میزنهmute chat all نمی دونم چرا قبلا می شد پیام داد
lonely boy Who does not understand it
ٍتوی بازی Enter رو بزن اون کادری که باز میشه برای نوشتن زیرش یه گزینه هست به اسم Mute all Chat اگر تیک خورده باشه نه پیام کسی رو میبینی نه میتونی پیام بدی باید تیکش رو برداری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان من 40 تا بازی رو انجام دادم ، (البته الان شده 41)
چطوری رنکم رو جایگزین کنم؟
باید صبر کنی تا آپدیت اتمام ti بیاد. فردا یا پس فردا میاد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (08-30-2016)
نه منظورم اینه که به تیم مقابل چطوری پیام بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lonely boy Who does not understand it
shift رو نگهدار بعد Enter رو بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چ نرمالی بزنم ک زودتر برم بالال20 و رنک بزنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©