آره لعنتي به منم نميده يه كلي وقته رو لول ٩٩ xp موندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره لعنتي به منم نميده يه كلي وقته رو لول ٩٩ xp موندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام
آقا قبلا وارکرافت لعنتی یک بحثی داشت به نام Orb efect
الآن کسی میتونه توضیح بده توی دوتا 2چطوره این داستان؟
هنوز همون ایتم ها با هم دیگه ساز گار نیستند؟
آیتم مانکی با بشر چطور؟
بستگی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی آیتم ها میشن بعضی ها نه
mkb با Basher استک میشه مشکلی نداره باهم ببندی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
amin00988 (09-13-2016),erebor (09-12-2016),samdeloges (09-13-2016)
اقا مشکل valve با من چیه!؟
چرا کلا نرمال حال میکنه بده!؟؟؟ مشکل چیه!!!!
CaPiTTan.DD4 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
به نظرم رنک avg توی همون 3-3800 شروع شه حتی اگر بازی های بعد vhs باشه ، اگر new id هستش valve تشخیص داده که ایدی مربوط به شماست و همون رنک خودتون رو در نظر میگیره مگر اینکه توی 10 بازی رنک خودتو نشون بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
تشخیص داده ایدی مال من ینی چی؟٬This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه valve ip هارو چک میکنه؟
به نظره من ادامه نده این اکانتو اینده روشنی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک نکنم والو خیلی تشخیص بده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون مثلا اولین آیدی من ماله پارساله و کل گیم ها نرماله (اولین باری بود که دوتا 2 بازی میکردم!)
بعد عید امسال یه آیدی دیگه زدم که رنکش بالا بیاد و ...
بازی هفتم هشتم وری های اسکیل شد و موند تا tbd و avg mmr اولین tbd از 3900 بود شروع شد فک کنم و بعدش رنکش 4300 داد !
Mohammad_ai69 (09-13-2016)
حرف شما درسته دلیلشم پیشرفت چشم گیر خودتون بوده اما steam قابلیت شناخت رو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تست کردم چند ایدی ساختم همشون رو تشخیص داد و به لیست اضاف کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (09-13-2016),samdeloges (09-13-2016),Sharingan (09-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©