به هیچی ربطی نداره من خودم روزی شده پشت سرم هم یه set کامل گرفتم
به هیچی ربطی نداره من خودم روزی شده پشت سرم هم یه set کامل گرفتم
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
این جمله ینی چی؟
Valve's Dota 2 API is currently unavailable. Results from your new matches will appear once it returns
مال دوتابافه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرور دوتا در حال انجام يه سري تغييرات يا يه همچين چيزيه كه باعث ميشه سرور پيدا نشه مشكل توي گيم هم به وجود مياد مينويسه در حال اتصال به كوردينيتور ولي وصل نميشه مشكلي نيست بعد از اينكه درست شد گيم هاي انجام شده لود ميشن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad_ai69 (09-15-2016),TheNiGhTwOLFs (09-15-2016)
سلام دوستان
اگه یه ست از یکی از این بسته های treasure رو داشته باشیم و دوباره بگیریمش امکان داره ست تکراری بده ؟
مرسی
نه دیگه تکراری نمیده مگر اینکه انقدری treasure باز کنید که همه ست ها رو بهتون بده و از اول باز شروع بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته تمام ست های normal،برای rare و veryrare قانون خاصی نیست جز شانس!
ویرایش توسط Deuce : 09-15-2016 در ساعت 03:24 PM
Mohammad_ai69 (09-15-2016),THE BIG (09-15-2016)
سلام دوستان من الان یه شوک بزرگ بهم وارد شد بنا به گفتیا محمد جان [mohammad_ai69] و چند نفر دیگه از دوستام و از پلیر قدیمی ایران [omid o no] پرسید م میگن ایتم هست ۳۰ میلیون تومنن قیمت داره! مگه داریم مگه میشه!!!!؟ اگه کسی اگاهی کامل داره توضیح بده من شوکه شدم!
آرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسمش :Baby golden roshan
البته فک کنم !
یکیش رو Arteezy داره !
توی مارکت که نبود نمیدونم از کجا میخرن
فک کنم قیمتش 60 70 میلیون تومن باشه !(20 هزار دلار)
حالا اونو در جریانم دیگه اتمی نیست که ۳۰ ۴۰ تومن باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونو بعد یه بازی یه خرپول برا rtzگیفت فرستادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (09-16-2016)
یکی دیگش رو هم فک کنم bamboe بازیکن تیم kaipi داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©