در چه زمانی برای اینوکر 1 و 3 میرن چه زمانی 1 و 2
در چه زمانی برای اینوکر 1 و 3 میرن چه زمانی 1 و 2
داداش اونو ٣و١ بنويسيدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتي ٣و١ پر ميكنن و فشار روي ٣ به اصطلاح بهش ميگم اينوكر اگزورت اسكيل هايي با دميج بالا توليد ميشه براي مقابله با هيروهاي اتكر ميد خيلي خوبه از طرفي براي گنك كردن استفاده ميشه و اين نوع اينوكر كري٢ هست هر٣ به شما دميج اضافه ميده در مواقعي كه اسكيل افزايش دميج براي هيروهاي خودي توي بازي باشه مثل اسكيل٣ drow ranger يا اسكيل سوم لونا و ونجفول اگزورت خيلي عالي ميشه
٢و١ رو به اصطلاح بهش ميگن اينوكر كواكس-وكس در مواقعي استفاده ميشه كه هيروي حريف در ميد بسيار اينتل باشه مثل od اين نوع اينوكر كري يك هست.
بازي كردن اين نوع اينوكر سخت تره و البته سرعتش بيشتره ms بالاتري داره و hp region و mana region بيشتري داره در حالت اول هيروي شما اتكر ميشه و در حالت دوم كستر ميشه
زماني حالت دوم رو بازي كنيد كه امكان فرار از اتك هاي شما وجود داره با يك اوركيد و چند اسپل كارشو بسازيد و زماني كه هيرو هاي ضد اينتل مثل نيكس توي بازي هستند اگزورت بازي كنيد بهتره
اگه تيم حريف اتكر هايي در لين هاي مخالف داره شما ٢و١ پر كنيد بهتر جواب ميده هيروهايي مثل ريكي كه ديده نميشند با اسپل بهتر كشته ميشن تا اتك دادن
حالت دوم كمتر كري محسوب ميشه و ميتونه خيلي به تيم كمك كنه كري هارو فراري بده به كيل گرفتن كمك ميكنه اگه هيروي whrath king توي بازيه quax-wex بهتر جواب ميده براي كشتن اين هيرو
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
با قسمت آخر حرفتون موافقم شرکت سازنده دوتا 2 کل بازیشو مدیون همین دوتا آل استار خودمونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم ام دارم دوتا آل استار پلی میدم
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
alia76972 (09-22-2016)
وقتی میخواید زیاد گنک کنید و ارلی گیمتون قوی باشه 2و 1 پر کنید چون هم اسپید بالایی میده و هم قابلیت فرار دارید ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همینطور توی فایت ها تاثیرتون بیشتر میشه ... (این روش جلو هیرو هایی مثل لینا و تینکر و زئوس خیلی خوب جواب میده ...)
ولی وقتی میخواید بیشتر روی فارم تمرکز کنید 1 و 3 پر کنید اینطوری جلوی هیروهای melee که مید میان خیلی مؤثره !
(من خودم شخصا با 2 و 1 بیشتر حال میکنم )
lp از 5 تا بازی بیشتر هم میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
جلوی alchemist توی لاین مید چه کانترهایی خوبه بریم ؟
و اینکه این 6 kunka چه طور و کجا باید بخوره ؛ ما هرچی ول میدیم 6 نمیخوره که
بستگي به سطح بازي تون داره كه بتونين الكميست رو توي ميد بزنيد ولي به طور كلي يه سري هيرو ها توي ميد خيلي عالين مثلا اگه پودج خوب هوك كنه كار حله يا نكروفوس خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شش كونكا جايي كه ميخوره ميشكنه اونجاست كه تا يه محدوده دورشو استان ميكنه و دميج ميده ولي به طور كلي از توي هر كي رد بشه چه خودي چه دشمن دميج باف ميده معمولا جايي كه اسكيل اولتونو ميذاريد همونجا هم بايد التيميتو بزنيد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
جلو آلچمیست فقط و فقط ursa و timbersaw !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طوری توی مید آلچمیست رو میزنن که اگه آلچ زودتر از مین 16 17 رادیانس آورد باید تعجب کرد !
یه راهنمایی درباره Kunkka : موس رو ببر روی 6 یه محدوده سبز دورت معلوم میشه آخر محدوده سبز قایقت میشکنه و دمیج میده،6 کونکا با 3 کونکا مچه اول 3 کن بعد 6 بزن راحت میتونی یه کیل بگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ببخشید یه سوال من تو یه partyبودم بعد اون چهار نفر لفت دادن هرکاری میکنم بیرون نمیره ازش چکار کنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©