شما اگه وضع LOW priority هات و abandoned هات + win هات خوب باشه با خوبان match میشی
کمکی که میتونم بکنم اینکه به استیم ساپورت ایمیل بزن و ماجرا رو همراه با مدرک توضیح بده و بهشون اثبات کن
یکی از دوستانم به همین روش آیدیشو پس گرفت
شما اگه وضع LOW priority هات و abandoned هات + win هات خوب باشه با خوبان match میشی
کمکی که میتونم بکنم اینکه به استیم ساپورت ایمیل بزن و ماجرا رو همراه با مدرک توضیح بده و بهشون اثبات کن
یکی از دوستانم به همین روش آیدیشو پس گرفت
من پس گرفتم! ولی برا منو هکر حرفه ای بوده ایمیلم هک شده بود و هیچ برنامه مخرب یا فیک پیجی نرفتم!استیم گاردم فعال بوده! بعد که با ساپورت مطرح کردم قضیه رو یه لینک امنیتی ویژه بم دادن برا فهمین مشکل و این که از چه راهی هک شده!
روس صد شرف داره به کسی از بازی لیو میده! من تو بازی kda 11/0/5 بعد یکی لو می ده بخاطر نوبی خودش بقیه تیمم وای نمیسن لیو می دن می شه 1به 5 تهش می بازم! کسی لیو می دن باید کلا اکنتشون رو بن کنن نزارن بازی کنن!فکر کنم تا حالا روس های نوب به تورت نخورده میرن تو مخ ادم از بس نوبن میرینن به بازی ادم مجبور میشه left بده اگه afk کنی بازم safe میشه بن میشی در ضمن من کمک خواستم نه توهین شما که انقدر ادعات میشه برو جای دیگه اینجا جای سوال مطرح کردن نه تو سری زدن
دوستان از زمان update دیروز دیگه تو بازی نمیتونم چیزی بنویسم . صحبت کنم و حتی miss بدم . نه تو بازی بلکه تو رومها و لابی ها هم امکان نوشتن چیزی واسم نیست . وقتی چیزی می نویسم با این پیغام مواجه میشم . کسی رو میشناسین اینجوری شده باشه . و اینکه این وضعیت من تا کی ادامه داره
No one hears you. Your account has been flagged as disruptive and your communication privileges temporarily revoked.
اینم لینک عکس :
دانلود new ban jpg
عکس رو که ندیدم باید آپلود کنید ولی من میگم شاید مدل جدید ریپورته !
شاید شما به دلیل text abus ریپورت شدید و بن هستید
باید دید برای بقیه هم چنین مشکلی بوده یا نه
ویرایش توسط Mr.Legendary : 04-21-2013 در ساعت 02:37 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Im not investigating the evidence thats VALVES JOB or whoever is responsible for that. All I know is that you got a ban, you probably were disruptive, bashing or racist.
Also for time:
– We’re implementing a stricter system of communication (both text and voice) bans for abusive players. The system takes into account reports, in-game behavior, and other factors to determine whether or not a ban is warranted. These bans will be for voice and text communication channels only; they will not affect matchmaking, and they will not place players in the low-priority pool. The bans escalate according to the following scale:
1st ban: 1 day
2nd ban: 2 days
3rd (and subsequent) bans: 1 week
اقا چطوری comend می کنن . بعد یار خودت هم میتونه یا افراد مقابل باید commend کنن ؟ و اینکه فقط ارزش ایدی رو بالا میبره یا خاصیت دیگه هم داره ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من هیچ ارزشی نداره
فقط یه جور ستودن شماست
جناب آقای Bane
خواهشن اینقدر اسپم نکنید واقعا دارین با روح و روان بنده بازی میکنی!
من 4 تا پست اخیرت رو که همشم اسپم بود با هم ترکیب کردم. لطفا بس کن.
پشت سر هم پست نزنید و این سوالای مسخره رو نپرسین!
در صورت تکرار اخطار که هیچی بن میشین. از ما گفتن!
سلام 30 min پیش داشتم بازی میکردم وسط بازی dc شودم ولی زود برگشتم به بازی زیر 2 min بعد دیدم هیروم هیج آیتمی نداره بعد بازی رو که باختیم replay دیدم یکی از بازی کن ها ورداشته بود آیتم های من یه گوشه از مپ گذاشته بود. کجا میشه در خواست داد که این حرکت که اگه بازی کنی dc شود نشه آیتماش رو دراپ کرد یعنی کجا میشه پیشنهاد داد؟
میتونید برید و نظرتون رو در ایـــنــجا اعلام کنید.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©