به نظر شما بهترین هیرو های افالین چی؟
به نظر شما بهترین هیرو های افالین چی؟
اگه منظورت off laneهست من ووید رو قبول دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خسته نباشین دوستان
bkb چیه؟
ward چیه؟
چطوری لول اپ شم؟ من لول 4 بودم 10 تا بازی کردم لول اپ نشدم بعد یه بازی کردم یهو 4 تا لول زیاد شده الان لول 8 هستم اما بازم همونجور شده 10 تا بازی کردم تازه xp شده 40 کلا اینجوری هست یا من بلد نیستم و اگه نیست بگین چه چیزایی تو لول اپ شدن تاثیر زیادی داره؟
من هیرو اصلیم huskar هست ریکی و فانتوم اساسین داغون میکنن چطوری بکشمشون و نتونن اذیت کنن؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ward رو که اینجا کامل خدمتتون توضیح دادم (کلیک کنید)
اینم از آموزش کامل bkb کلیک کنید
لول آپ شدن هم باید بازی کنید،هر چی بیشتر بازی کنید بیشتر لول آپ میشید. هر چی بیشتر lh -kill بگیرید و لول توی بازیتون هم بیشتر باشه ،بیشتر بهتون xp میده.
اون که چطوری ریکی -فانتوم رو بزنید دیگه به متای بازی بستگی داره.
آموزش هیروی riki :
آموزش هيروی Riki - دوتا 2 [6.88e]
آموزش هیروی phantom assasin :
اموزش Phantom assassin براساس مپ 6.88e-دوتا 2
آموزش هیروی huskar
:آموزش هیروی Huskar - دوتا 2
ویرایش توسط Apdentist : 11-15-2016 در ساعت 02:20 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (11-15-2016),tiger2psa77 (11-15-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم ممنون فقط چطوری با huskar ریکی و فانتوم اساسین رو بکشم یا نتونن اذیت کنن داغونم کردن این دوتا
پست رو ویرایش کردم عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر سوالی داشتی همینجا بپرس اگه من بتونم که کمک میکنم،نتونم هم بقیه 100 درصد جوابتون رو میدن
ویرایش توسط Apdentist : 11-15-2016 در ساعت 02:46 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad.S (11-16-2016)
دوستان این abuse یعنی چی هی میگن؟ یکی abuse بسازه نمیدونم یه abuse جوین بده! متوجه نمیشم.
داداش توabuse یه لابی میسازن و 10 نفره بازی میکنن که معمولا هدفش یا رمپیج گرفتنه یا لول آپ کردن بوک (میری میگی من باید اینجوری کنم تا لول آپ شم اونام شرایط رو فراهم میکنن )
Evil Geniuses
Dotauser (11-16-2016)
جلوی فانتوم اساسین Blade Mail بیارین التایمت بزنید روی فانتوم اینو هم روشن کنید اینجوری فانتوم شمارو نمیزنه و شما اونو میزنید مگه این که bkbبیاره فانتومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته تا جایی که یادم میاد Blade mail رو فعال کنی،bkb هم روشن،کنی بازم دمیج میخوری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی Blade mail از bkb عبور میکنه...
ویرایش توسط Apdentist : 11-17-2016 در ساعت 01:00 PM
Mohammad.S (11-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©