با 5دلار چه چیز به درد بخوری میشه خرید؟
با 5دلار چه چیز به درد بخوری میشه خرید؟
4کیلو موزxdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شوخی کردم نارحت نشی یوقت!
من این 5دلار رو برای آنلیمیت کردن اکانت شارژ کردم، همینطوری مونده گفتم شاید چیز جالبی باشه که شما بدونید و بشه تو بازی خرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو قسمت استور هر روز یه ایتمی تخفیف میخوره میشه حدود یک دلار . به نظر من اونو بگیر و بعد یک ماه صبر کن مارکتتت فعال بشه بقیشو از اونجا خرید کن . چون ایتم تو مارکت خیلی ارزون تره . ستی که تو استور به فرض 8 دلاره تو مارکت میتونی با 0.5 دلار بگیری
Dotauser (11-22-2016)
سلام دوستان گرامی
دوستان یکی روش اسکیل گیری lifesteeler رو بگه لطفا
و یکی هم بگه abuse چیه؟
ممنون
سلام دوستان من تازه اکانت استیم خودمو ساختم و dota 2 رو شروع کردم
فرند و کسی رو ندارم مجبورم تنها پلی کنم با این روسا
منو ادد کنید...در مورد dota 2 ی کم گیجم از dota خیلی فرق کرده ب راهنمایی تون نیاز دارم
id: 350589830
اسکیل گیری هیرو درخواستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
abuse ده نفر که battle pass دارن برای اینکه لول اپ کنن نیاز دارن یک سری کارها رو انجام بدن ، یک لابی ساخته میشه و با هم میرن بازی که قوانین خودش رو داره
اگر ادد لیست می خواهید این حرف دیگست اما اگر سوالیم داشتین در همین تاپیک بپرسید اگر جوابش رو بلد باشیم پاسخ خواهیم دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Milad._.R (11-22-2016),Mohammad.S (12-25-2016),pishva (11-22-2016),tiger2psa77 (11-22-2016)
یک ماه از زمانی که 5 دلار رو شارژ کردم منظورته؟یا یکماه از اولین خرید باز میشه؟ یعنی حتما باید یه چیزی بخرم تا بعد از یکماه بتونم ارزون خرید کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد تفاوت استور و مارکت جز قیمت تو چیه و کجا هستن؟ استور کجاست؟ مارکت کجاست؟ بیرون از اجرای بازی یا داخل بازی باید خرید کرد؟
یک ماه بعد از اولین خرید از استورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استور که تو خوده بازیه مارکت هم این ادرس Steam Community :: Steam Community Market با اکانت استیم لوگین کن
تو مارکت میتونی خرید و فروش کنی
Dotauser (11-22-2016)
آره سوال دارم چ جوری میشه لول آپ شم؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©