Mmr یعنی چی و عددش تعیین کننده چیه؟
Mmr یعنی چی و عددش تعیین کننده چیه؟
pishva (11-27-2016)
Matchmaking Rating یا به زبان خودمون ، سطح یک بازیکن هستش و عددش هرچه بالاتر باشه سطح بازیکن و کیفیت بازی و لذت بیشتری در اون سطح تجربه خواهد کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dotauser (11-28-2016),Milad._.R (11-27-2016),pishva (11-27-2016),samdeloges (11-27-2016)
لذت؟؟؟؟ بیشتر؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه رو چه حسابی هرکی سطحش بالاتر باشه لذت بیشتری میبره هنوزم بهترین دوران بازیم همون اول کاربود که نوب بودم این یه حقیقته
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
برادر من،هر کسی یه تعریفی از لذت داره یکی میاد میگه I hate god میره فید میده (لذت میبره)
ولی با محمد موافقم،هر چی سطح MMRت بیشتر باشه لذت بیشتری میبری اینو هیچ کسی منکرش نمیشه!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (11-27-2016)
قصد جسارت ندارم اما بیشترین mmr که بازی کردین چند بوده ؟ به یکی از دوستان گفتم رسما در زیر 4k بازی کردن سردرده نه اینکه خودم 9k هستم نه . باید اینقدر طرف رو متقاعد کنی که بیاد کمکت کنه اخرشم نمیاد اگر ایرانی باشه که فوش ناموسی 100 % هست . یکی از دوستان داشت توی new id بازیم رو میدید میگفت چقدر حال میده همش توی بازی fight میکنید و هیچکسم چیزی نمیگه ( حرف چرت نمیزنه ) . چون اگر خراب کنی بنویسی my bad کفایت میکنه . اینها لذت ندارن ؟ برو توی 2k یه بازی watch کن خوابت نمیبره ؟ از بس توش fight کمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (11-28-2016)
حسین درست میگه،لذت برن واسه هر کسی فرق میکنه.
منم دورانی که نوبه سگ بودم() خیلی با دوتا حال میکردم تا الان !! بیشترین MMR که بازی کردم هم مال پارسال بود که اگه درست یادم باشه 5900 Avgاینجورا بود (که 4تا یارام همشون 6kبودن و فقط من 5k بودم،پلیرsupتیم Ad Finem حال حاظر SsaSpartan هم یارمون بود!!)اون بازی اصلا هم حال نداد به من،بقیه رو نمیدونم
البته فایت کم بودن به MMR بستگی آنچنانی نداره و بعضی بازی ها توی تاپ واچ هم دیدم که فایت کم داشتند و خوابم گرفته.
ویرایش توسط pishva : 11-28-2016 در ساعت 12:43 AM
من دوتا2 رو تازه شروع کردم،حتما از پستهام متوجه این موضوع شدید ولی منم یه دست که با حرفه ای ها بازی کردم خیلی حال داد،به mmr دقت نکردم ولی لولهاشون بالا بود،اولا که اصلاً حرف نمیزنن اتومات میدونن کی باید چیکار کنن یکیشونم فقط برای جلوگیری از اشتباهاتم X میزد رو مپ اون بازی رو بردیم و من تو اون بازی چندتا نکته واقعاً یاد گرفتم و لذت بردم. یکی دو جا هم که سوتی دادم(رفتم کمک هم تیمیم ) و کیل دادم، یارو نوشت no need حالا هموطنای عزیز اگر بودن بیچاره میکردن ادمو
pishva (11-28-2016)
به نظر من فحش و سرزنش تو بازی ربطی به mmr و لول بازیکن نداره و همش مربوط به شخصیت طرف مربوط میشه؛حتی تو تاپ واچ هم دیدم که بازیکن پاپ مچ طرف رو به فحش کشیده.البته بازیکن های حرفه ای سعی میکنن این کار رو نکند تا سوژه نشند وحرفه ای عمل میکنند!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این نطر منه ممکنه نطر دوستان با بنده فرق داشته باشه!
دوستان اگه بخوام دوباره اون ده تا بتلی که رنک رو تعیین میکنه رو انجام بدم باید چکار کنم؟ لطفا کامل بگید
باید یه اکانت جدید بسازی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©