یعنی از لول 1؟؟؟؟!!!!!!!!!!تو استیم باید بسازم و اینو پاک کنم؟ میشه کامل توضیح بدید
یعنی از لول 1؟؟؟؟!!!!!!!!!!تو استیم باید بسازم و اینو پاک کنم؟ میشه کامل توضیح بدید
کلی گوییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نوبم اصن رنک بالام پلی ندادم کلی گویی نکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
GgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بله دیگه دوست عزیز،باید از لول 1 دوباره شروع کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی استیم باید دوباره بسازی (نیازی نیست دوتا2 رو دوباره پاک کنی و دانلود کنی،فقط میری یه اکانت جدید میسازی) و با اون شروع میکنی از اول بازی میکنی بعد هم که به سطح رنک رسیدی 10 بازی و..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوباره از لول یک رفتم . ولی اینجوری خیلی بده. هیچکس هیچی بلد نیست.تو بازی اول سی و خرده ای کیل گرفتم . حالا لول زود میره بالا؟ لطفا راهنمایی کنیدنمیشه اصلا این بازیای مسخره رو تحمل کرد.چطوری لولم سریع بره بالا؟
سلام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وارد پروفایل بازیتون شید.
روی آرم لول بزنین.
چندتا راه زده.
Sent from my K00E using Tapatalk
منظورتونو از راه نمیفهمم.
لطفا راهنماییم کنید تا زودتر دوباره بیام یه رنک خوب. این نرمال مچ واقعا افتضاحه.
سلام.
از لول چند میشه رنک متچ رفت؟
Sent from my K00E using Tapatalk
لول20
Mohammad_ai69 (12-01-2016)
سلام بچها من هرکاری میکنم کنسول فعال نمیشه کسی میدونه چرا ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©