This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خسته نباشین
ممنون از جوابتون
به نظرتون اگه به جای فیس بوت براش بوت مانا ببندم بهتر نیست؟ چون اکثرا ساپورت خوب تو گیم ها پیدا نمیشه و نمیشه همیشه منتظرش بود که
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خسته نباشین
ممنون از جوابتون
به نظرتون اگه به جای فیس بوت براش بوت مانا ببندم بهتر نیست؟ چون اکثرا ساپورت خوب تو گیم ها پیدا نمیشه و نمیشه همیشه منتظرش بود که
بهتر هستش ولی هیچکس توی بازی برای جاگر نات همچین چیزی نمی بندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهتره شما از اقانیم هم استفاده کنید هم 420 تا مانا بهتون میده هم از 6 تون می تونید توی 60 ثانیه دوباره استفاده کنید یعنی همون کول دانش 60 ثانیه هستش
tiger2psa77 (12-11-2016)
ریپلی بازی که با پسوند dem دانلود میکنیم رو چطور باید دید؟
تا جایی که من میدونم باید تبدیلش کنی به Mp4 تا بتونی ببینی اسم برنامه هم Xilisoft Video Converter Ultimate با کرک دانلود کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dotauser (12-13-2016),samdeloges (12-11-2016)
دوستان خسته نباشید
امروز اپدیت دوتا منتشر شد که 6 گیگ هم بود من اپدیتش کردم خیلی فرق کرده میخواستم بدونم چه تغیراتی کرده اگه کسی میدونه لطفا بگه
ممنون
تاپیک زیر را دنبال کنید کم کم دوستان دارن برای شما ترجمه میکنندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیست تغییرات به فارسی 7.00 Update Countdown
FCB (12-13-2016)
پس مثل دوتا 1 راهی نداره که از تو خود بازی بشه پخشش کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا نمیشه برو قسمت واچ بعدش توی سربرگ دانلود ها بازی که دانلود کردی رو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام خدمت دوستان و گیمران عزیز
دوستان ببخشید برای من در MatchMaking مشکلی پیش اومده و نمی تونم بازی کنم لطفا اگه میشه کمکم کنید وقتی میخوام MatchMaking بازی کنم این اخظار رو میده :
مشکل از کجاست چیکار باید کنم؟!؟!؟؟!
بن شدی داداش من .
باید Single Draft بازی کنی و ببری تا از بن در بیای
Evil Geniuses
erebor (12-17-2016),Mohammad_ai69 (12-17-2016),samdeloges (12-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©