من به دلایلی دوتا را پاک کردم و بعد دوباره ریختم آدرس استیم و همه چی درسته حتی اون 5 ضلعی هم درسته ولی لولم 1 لول 24 یا بالاتر بودم
چرا این طوریه؟
.......................................
نمی دونم چش بود ولی با یه بازی درست شد
من به دلایلی دوتا را پاک کردم و بعد دوباره ریختم آدرس استیم و همه چی درسته حتی اون 5 ضلعی هم درسته ولی لولم 1 لول 24 یا بالاتر بودم
چرا این طوریه؟
.......................................
نمی دونم چش بود ولی با یه بازی درست شد
ویرایش توسط amirehsan : 12-31-2016 در ساعت 01:45 AM
بعضی وقتا که اینترنت ضعیفه اینطوری میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک چک ببین درست میشه یا نه
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
amirehsan (12-31-2016)
یه سوال اگه من بخام ریپلی یه مسابقه رو نگاه کنم میزنه دانود حالا این چقد حجم دانلودشه
یه سوال دیگه چرا وقتی میخام یه مچ رو زنده ببینم دستگاه لگ میگیره
سوال بعدی ام این بود که قبلا پرسیدم چیکار کنم fpsبالا بره fcbبهم یه راه حل گفتن بعد الان دیگه کنسول موقع باز کردن بازی نمیاد چیکار کنم؟
ویرایش توسط alia76972 : 12-31-2016 در ساعت 03:17 PM
این مربوط به قدیم هستش و بازی طرفداری از تیمت توی بازی انلاین استفاده میکردی اون موقع توی بازی مثلا نشون میداد navi چند هزار نفر از این دارن برای طرفداراش خوب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حجم بستگی به مقدار تایمی هستش که بازی انجام شده اما یه بازی 45 دقیقه ای حجمی حدود 50-60 مگ مصرف میکنه برای دانلودش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لگ بخاطر سیستم یا نت شماست
راه حل این پست رو مطالعه کنید :
کلیک کنید
alia76972 (01-03-2017),A_W_Z_2 (01-01-2017),Mohammad.S (12-31-2016),Viper (01-01-2017)
صحیحThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علاوه بر این شانس دراپ شدن ایتم موقع نگاه کردن بازیه اون تیم رو هم بیشتر میکنه
ویرایش توسط Viper : 01-01-2017 در ساعت 11:34 AM
A_W_Z_2 (01-01-2017),Mohammad_ai69 (01-01-2017)
یکسری حرف ها بود اما من خیلی در موردش تحقیق کردم و از افراد زیادی پرسیدم ( اوج ترد ایتمم بود ) از ایرانی ها و خارجی ها ، برای کسی توی اون بازی ها که یوز میکردم ایتمی دارپ نشده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دیگه هنوز شانسیه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته قدیما این پننت ها لول داشتن. میبینی تو عکسی که دوستمون گزاشتن نوشته level 1، من حدس میزنم با نکاه کردن بازی ها لول اپ میشه و هرچی لولش بالاتر بره شانسش ایتم دادنشم بیشتر باشه.
اینم اضافه کنم (نظر شخصی) ایتماش فکر نکنم مثلا با لولاپ کردن Arcana و اینا بده، یه ایتمی رندوم میده که روش متچ ایدی اون بازی هست و یه سری نوشته دیگه مثل توضیح صحنه ای که باعث دراپ شدن ایتم شده ( مثلا دابل کیل یا کشتن کوریر یا ...)، یه تگی هم کنار اسم ایتمه میومد که یادم نیست چیه ولی ایتمو متمایز و ارزششو تو مارکت نسبت به مدل ساده زیاد میکرد. مخصوصا اگه اون ایتم تو یکی از بازی های یه تورنومنتی دراپ میشد که تیکتش پولی بود.
الان خیلی وقته تو مارکت از اون ایتما ندیدم همینم هست که تگش یادم رفته
پ.ن: الان سرچ کردم، اون تگ که میگفتم "Heroic" بود. که اول اسم ایتمایی که موقع نگاه کردن دراپ میشدن اضافه میشد.
خیر اشتباه میکنید لول اپ اینجوری بود که هر یک از این پنت ها رو رو هم یوز میکردی و 1 لول بهش اضافه میشد ! یعنی شما 100 دونه داشته باشی رو هم سوارش کنی میشه لول 100 من یه 200 ناوی رو داشتم البته لول بالاش چون خریدارش کمتر بود ارزون تر در میومد و اعتقاد داشتن که لول بالاش ایتم خوب مثل legendray دراپ میکنه Heroic قیمت بالایی داشت اون موقع ، من uncommon رو فروختم 20 دلار و ..... چون انصافا پلیر هم خیلی کم بود و ایتم هم بیشتر میدادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (01-01-2017)
قضیه این victory's row چیه ؟؟
فکر کنم میگه سه بار پشت سرهم ببری بهت tp میده ولی من سه بار پشت سرهم بردم هیچی نداده
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©