سلام چرا دوتا آپدیت نمیشه ؟
سلام چرا دوتا آپدیت نمیشه ؟
اروری چیزی دارید؟ دقیقاً مشکل کجاست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا یه سوال دارم
برای شما هم اتفاق افتاده مثلا چندتا بازی ببری دیگه با نوبا نمی افتین بعد یه دونه ببازی دهنت سرویس میشه بازی کنی با یه مشت نوب که هیچی بلد نیستن؟
کلافه شدم رفته من 8 یا 9 تا بازی پشت سر هم بردم همه چی هم خوب بود هم تیمی هام هم عالی بودن یه بازی ببعد از 85 دقیقه باختم الان 4 تا بازی پشت سر هم میبازم با هم تیمی هایی که هنوز مین 20 نشده 30 تا کیل دادن اعصاب نذاشتن برامون
نمیدونم سوالم درست پرسیدم ببخشید دیگه
پست زیر و چند پست بعدش رو مطالعه بفرمایید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
tiger2psa77 (01-08-2017)
سلام . من تازه وارد دوتا 2 و استیم شدم ! یکم با بوت بازی کردم و 3 تا هم تو لابی ها ! خیلی سوال دارم
1 : چطور دوربین رو دور تر کنم ؟ تو دوتا 1 -cam میزدیم خیلی خوب بود ! الان نزدیکه عادت ندارم سخت میشه بازی کرد .
2 : چطور پینگ رو ببینم ؟
3 : چطور با ایرانی ها بازی کنم ؟ ( این مهمه توضیح بدید لطفا )
4 : واقعا هر بازی 40 مگ حجم میبره !؟
5 : اگه هیچی نخریم از استیم و دوتا 2 (مثل ایتم ها و ...) مشکلی پیش میاد ؟! (فقط میخوام بازی عادی کنم )
6 : وارکی فقط مال خودشه ؟ یعنی نمیشه یه ساده اش رو دانلود کرد ؟!
7 : تو قسمت تنظیمات (که خیلی هست) کدوماش مهمه و باید عوض کنم؟ً!
8 : چرا اکثر هاست ها تو لابی ها هاستشون afk کرده ؟! ( الان 5 روزه وارد دوتا 2 شدم حداقل یه ساعت طول میکشه یه هاستی پیدا شه که استارت کنه !)
9 : تو دوتا 1 اول رو لول کلیک میکردیم بعد رو دشمن اما اینجا اول رو دشمن کلیک میکنیم بعد رو لول ! نمیشه این رو عوض کرد ؟ سخت میشه اینطوری ! چون بعضی وقتا دست رو لوله که آماده هست بزنیم .
10 . سرتون رو درد آوردم ؟
.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (01-10-2017),♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-11-2017),erebor (01-10-2017),Milad._.R (01-10-2017),Mohammad.S (01-10-2017),Mohammad_ai69 (01-10-2017),Sharingan (01-10-2017),tbzgoodboy (01-10-2017)
دادا عذر سرتو درد آوردم . همه رو یجا پرسیدم خو .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یه چی : اون channel+ کجاس ؟ الان اون بالا تو اینا هست : heroes , learn , store , wathc , arcade
و سمت راست پایین هم play dota هست که میزنم میره تو create lobby , lobby , play with bot , ...
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (01-10-2017),Mohammad_ai69 (01-10-2017)
سلام دوستان
شما هات کی هارو بر حسب اینکه با کدوم کلید ها راحت ترین گذاشتین و همچنین برای کل هیرو ها هات کی ها یکی هست یا رو لگاسی کی گذاشتین که هر هیرو هات کی مخصوص خودشو داره؟
اخیییییییش دادچ ممنون . بلاخره رفتم تو یه بازی . دعا کن ببرم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©