سلام باید تعدادSd هارو ببری تا از بن شدن دربیایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام باید تعدادSd هارو ببری تا از بن شدن دربیایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
اقا این سایت دوتا باف چیکار میکنه اخر ما نفهمیدیم یکی میگه بعد 20 تا بازی یه سامری بهت میده و امتیاز میده و از این حرفا میشه یکی واضح توضیح بده مرسی
سوال دوم من رنکم خیلی وقته باز شده ولی حوصله بازی رنکو ندارم از بس حرص میخورم فقط یه بازی کردم اونم kda عالی با هیرو sven ولی اخرش باختیم اینقدر حرص خوردم دیگه سمتش نرفتم دوستان یه راهنمایی کنید ساپورت یا کری کدوم واسه رنک بهتره ؟؟ بازم مرسی
سوال اخر میشه یه سایت واسه نگاه کردن ریپلی های حرفه ای بگید؟ فقط یوتیوب نباشه
دوستان من تو فیس بوقم این آگهی (تبلیغ ) فراخوان نمی دونم اسمش را چی بگم اومده ؟
💲 Free 5v5 DotA 2 Tournament DotA Athletes
Worldwide - Sign up until the 28. January and win items!
Sign up now 👉 https://www.dota-athletes.com/
تورنومنت رایگان هست طبق گفتش . کسی از اعتبارش خبر داره؟ فقط محض سرگرمیه یا تورنمنت واقعیه ؟
هیروی ساپورتر امنی خوبه (بالا تر از امنی ساپورت مگه داریم؟)برای هیروی کری هم هیروی ای رو بردار که پوش سریع بده و راحت هم فرار کنه مثل انتی میج و پرافت و یا الکمیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
دوستان کسی تجربه بتل پس رو داره؟
توضیحاتی بده چی هست
من تا حالا نخریدم میخوام بخرم
امروز هم که برای زمستونش اومده
اررش داره بخرم؟
روش کارش رو بگید
من داشتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بتل \س یه سری لول داره که مثلا تو هر لول چند تا چیز ازاد میکنه .
و یه سری ماموریت ها داره که باید انجام بدید تا به شما ایتم بده .
در کل چیز بدی نیست موفق باشید
شما باید چیز هایی رو که بازی میگه انجام بدید تا به شما xp بده و بتل \س شما لول آپ بشه .
سردرد گرفتیم سر Dark Moon
آقا یکی بیاد کمک قفل کردیم بیشتر از 6تا نمیریم دیه
قبلش تا 11 رفتیم گمونم اما به اعتقاد من ویو ها باف شدن :دی
[SIGPIC][/SIGPIC]
آقا این بخش جدید امروز آپدیت شد اومد چیه ؟ dark moon
اسمش اینه . چطور میشه بازیش کرد چیه ؟
چیه ؟ کیه؟ کسی می دونه که چیه؟ چه طوریه؟ چرا اینجوریه؟ چرا نمیشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال دیگه
تو گیم یکی آباندون میشه ینویسه this game is safe to leave یه چی تو این مایه ها مینویسه . یعنی برای لفت دادن امن شده
منم فک میکردم این یعنی تا یکی لفت نده نمیشه لفت کنی ( مثل دوتا1 تو rgc) . اما حالا میبینم این آباندون های منو حساب کردند ! نوشته 23 ساعت و خورده ای !
نمیشه کاریش کرد 23 ساعت کم شه !؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©