سلام شما باید 3 بازی توی مود single draft بازی کنید و برنده بشید تا بتونید پلی بدید.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (02-05-2017)
چجوری ریپلی بفرستم برای وادفاک ؟؟
سایتی چیزی داره؟؟
کاری هم باید انجام بدم قبلش؟مثلا ریپلی رو باید آپلود کنم؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
توی تنظیمات دوتا چرا network quality خودکار میاد روی high ?
چجوری میتونم مث بقیه آیدیمو از تو سایت dotabuff نگاه کنم ببینم normalam یا hs یا vhs ؟؟
چجوری behaviour score خودمو میتونم نگاه کنم ؟؟
اینارو دیدم قبلا توضیح دادین ولی هرچی گشتم ندیدمشون دوباره
سلام برای قسمت دوم سوالتون به لینک زیر مراجعه کنید
نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking
TeNSai (02-07-2017)
یه سوال داشتم در مورد لول 3 evasion ویندرانر چون زیاد این هیرو رو پیک ندادم
وقتی juggenaut میاد omnislash میزنه و windruner لول 3 میزنه evasion میشه یا دمیج میخوره ؟
reza11 (02-12-2017)
فکر کنم دمیج نمیخورد (لول 3 windrunner از هر اتک physical جاخالی میده مگر اینکه طرف آیتم mkb داشته باشه - ulti هیروی juggernaut هم physicalه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
نه آقا نمیتونه evade کنه ، دمیج میخوره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Evasion from physical attacks, not immunity to physical damage.
ABNightmare (02-12-2017),reza11 (02-12-2017)
مگه جاگرنات تو اولتی اش اتک نمیده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ب نظرم منظور از فیزیکال دمیج مثل اسکیل ۳ axe باشه... همونطور که دمیج اسکیل 1 od هم فیزیکال هست ولی چون اتک هست با اسکیل ۳ ویندرنجر میس میخوره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©