آقا چرا دوتا تازگیا خودش میاد تنظمیم نت رو میزاره روی i have a high end networth هر دفعه؟
حجمم به فنا رفت
آقا چرا دوتا تازگیا خودش میاد تنظمیم نت رو میزاره روی i have a high end networth هر دفعه؟
حجمم به فنا رفت
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (02-25-2017),A_W_Z_2 (02-24-2017),bayani (02-24-2017),erebor (02-24-2017),samdeloges (02-25-2017)
سلام چندتا سوال دارم ممنون جواب بدید :
1 : چطور میشه هیرو ها رو swap داد ؟ (کامل بگید اصلا نمیدونم )
2 : هر از چند گاهی یه آیتم هدیه میده خود یازی از کجا بدونم مال کدوم هیروءه ؟
3 : چطور میشه آقانیم رو از آلچ به بقیه شیر داد ؟
4 : چطور میتونم از این تایپ ها که میکنن مثل : 300 gold need for vangard از اینا منم تایپ کنم ؟
5 : آیا آیتمی که میخریم همیشگی هست ؟ یعنی زمان اتمام نداره ؟
6 : از کجا تو بازی میشه دید مثلا یار خودی یا دشمن چند نفرو کشته و چند بار مرده ؟
ویرایش توسط tbzgoodboy : 03-02-2017 در ساعت 04:11 PM
ای پدر سوخته ها منم انقدر بنویسم از رو برن بدبختی داریم از دست این پلیرهای امریکای جنوبی هر وقت ما رفتیم سرور امریکا اینا پیداشون شد از 9 تا پلیر هم 6 تاش لاتینن اخه من از سرور اروپا بدم میاد پر از روسیه ییهاست که من متنفرم ازشون راستی دستت درد نکنه بی زحمت اینارو هم معنی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
puta
tu madre
pendejo .
ویرایش توسط davoodmld100 : 03-02-2017 در ساعت 10:08 PM
توی top stream اکثر اوقات دیدم یه نفری هست به نام Dread با 20k بیشترین بیننده رو داره و روسی هم هست. کسی میشناستش ؟
سلام جواب سوال ۱- قبل از اینکه بازی شروع بشه روی اسم هیرو که میخوای باهاش swap کنی کلیک راست کن گزینه اول swap نوشته روی اون بزنی بعد برای طرف فکرکنم یه گزینه تایید میاد که میخواد با شما swap کنه یا نه اگر تایید کنه خوب هیرو اون با شما swap میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال ۵- بله همیشگی هست مگه اینکه خودتون denied کنید
سوال۶-توی بازی سمت چپ صفحه از چپ به راست سومین گزینه scoreboard رو بزنید توی اون lvl gold kda رو میزنه
Milad._.R (03-03-2017)
اینا هم فحش های اسپانیاییه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
puta میشه زنی که Prostitute ه.
Tu madre میشه مادرت
pendejo هم میشه همون احمق
Apdentist (03-03-2017),Mohammad.S (03-03-2017)
کلاس فحش برگزار کردی ؟:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (03-03-2017)
ارزوی هر کسی که دوتا 2 بازی میکنه والبته دست نیافتنی
خوب این الان چیه که ارزو و دست نیافنیه ؟!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©