@#410
آره ، این مشکل جدیده ،دقیقا از چند ساعت پیش منم وقتی می خوام برم بازی ،
همین ارور رو میده ،در حالی که دوستام می تونن برن تو بازی ،
یعنی اونا مشکلی ندارن ،اگه کسی می تونه کمک کنه ،
ممنون
@#410
آره ، این مشکل جدیده ،دقیقا از چند ساعت پیش منم وقتی می خوام برم بازی ،
همین ارور رو میده ،در حالی که دوستام می تونن برن تو بازی ،
یعنی اونا مشکلی ندارن ،اگه کسی می تونه کمک کنه ،
ممنون
Ever On Top By Reza UT
دوتا شما اپدیت می خواد . از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده کن برای کانکت شدن استیم و برای اجرا شدن بازی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما چه فایده . نت اینقدر ....که نمیشه بازیم دید چه برسه بازی کرد
یعنی از این به بعد دیگه کلا نمی شه بدون 'پ.ر.و.ک.س.ی' دوتا ۲ بازی کرد ؟!؟!
Ever On Top By Reza UT
سلام . خواستم اگه امکانش هست یک راهنمایی بفرمایین که من چطوری میتونم از یک هیرو مثلا slark ریپلی های سطح بالای مسابقاتی رو پیدا کنم و ببینم . حالا آنلاین بودن یا نبودنش موقع تماشا واسم زیاد فرقی نداره .. اما مهمه واسم که سطح بازی هاش حرفه ای باشه .. ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام من يه مشكلي با بازي داشتم كسي اكه ميتونه كمك كنه يعني مشكلي با خود بازي و find match ندارم ولي وقتي تو بازي ميرم بازيم واميسته يعني lag نيستا كلا فريز مي كنه بعد مثلا يه دقيقه يه ١ ثانيه حركت مي كنه دو باره فريز نمي دونم كسي هم اين مشكلو داره بازيم كه بخام ببينم همينجوري كسي كمك كنه ممنون ميشم
شما باید بری قسمت Watch game بعد Live games بعد اعمال فیلتر با هیرو بکنی و روی Slark تنظیم کنی تا بازی High Skill ترین کسی که داره با Slark بازی میکنه رو ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مشکل شما سراسری هست و مربوط به اینترنت کل کشور است و امروزه همه مثل شما هستند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Desert eagle (05-17-2013),Sharingan (05-17-2013),xravencorex (05-18-2013)
اسمش Dlye بزرگه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما همه همین مشکل رو داریم به این میگن Dly sagi :دی
شما 30 الی 40 روز دیگه صبر کنی همه چیز درست میشه
davidkami (05-17-2013),Desert eagle (05-17-2013),Sharingan (05-17-2013)
شانس مارو تازه اومده بودیم دوتا 2 رو شروع کنیم
ولی دوستای من پلی میدن مشکل ان چنانی هم ندارند : |
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاگه امکانش هست تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنین.ولی دوستای من پلی میدن مشکل ان چنانی هم ندارند : |
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©